Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: APB:Reloaded - Bug - Flying Car! (WatchAndLearn CLAN)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Diğer videolarım ve beni takip etmek için TIKLA
Süper Big Grin
güzelmiş Smile
Big GrinBig GrinBig Grin
Apb ye başlamak isteyenlere tavsiye ben close betadan beri oynuyordum 1600 g1 e paralı araba aldım ona rağmen oyunu bıraktım çok güzel oyun fakat hack varsa oyunda ispatlamak imkansız hackler aimbot kullanıyor ve ispatlanamıyor.Bunun için oyun zamanla bayabilir bunları göze alarak başliyacaksanız başlayın ilk 2 ay çok zevk alırsınız.
(08-08-2011 11:46 AM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]Apb ye başlamak isteyenlere tavsiye ben close betadan beri oynuyordum 1600 g1 e paralı araba aldım ona rağmen oyunu bıraktım çok güzel oyun fakat hack varsa oyunda ispatlamak imkansız hackler aimbot kullanıyor ve ispatlanamıyor.Bunun için oyun zamanla bayabilir bunları göze alarak başliyacaksanız başlayın ilk 2 ay çok zevk alırsınız.

Hacı her konumda adamları APB'den soğutuyosun Big Grin Big Grin Allah'tan Aimbot aşırı derece yaygın değil 10 kişinin 1'inde denk geliyor ve araca binince yada duvar arkasına geçince Aimbot şaşıyor ve seni yok sayıyor, abartılacak ve oyunu bırakacak kadar büyük bir problem değil.
Yeni çıkan oyunda bile hack olayları varsa ben Bu Gamersfirst'ün ağzının içine tüküreyim. Başka oyunlarda yokta bu adamlarda olduğuna göre bu adamların çalışanlarındada müdürlerindede afedersin ama hiç bir yerlerine takmamışlar yani. Oyunlarda açıklar varki hackler çıkıyor.

Bende hala nedense warrock'ta char dizsemmi apb'ye başlasam mı ? Vs diye düşünüyorum yaa
Cool ARTİST
Harika ya Big Grin Big Grin
Şimdi indiriyorum APB yi deniyelim bi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler