Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Famas Retail Hakkında.!.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bazı yerlerden aldığım duyumlar şu yönde ''Famas retail i bekliyoruz, M60 retail almayacağım''.Ben böyle şeyler duydukça kafam karışmaya başladı.Şimdi benim aklımda M60 retail gelince m60 retail almayı düşünüyorum.Ama bu tür duyumlar duyunca bende içimden acaba famas retail gelirmi? sorusunu kendime sormadan edemiyorum.
Bende biliyorumki sizlerinde herhangi bir bilgisi yok ama sizin düşünceleriniz hangi yönde.?.
M60 reatail almayıp famas retailimi beklemek(ya gelmezse)yada m60 retail gelince almak mı?
Famas retaili bekliyorum sözünü çok duymaya başladım ve bu benim canımı sıkıyor..
Bence famas retail gereksiz bir yatırım. m60 çoğu yönden daha avantajlı. Famas retail zaten gelse de baya bir para ediyor. Gelebilir. Orasını bilemem. Ama m60 daha iyi bir yatırım.
Taşındı
(08-07-2011 11:47 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Bence famas retail gereksiz bir yatırım. m60 çoğu yönden daha avantajlı. Famas retail zaten gelse de baya bir para ediyor. Gelebilir. Orasını bilemem. Ama m60 daha iyi bir yatırım.
Retail gereksiz birşey bence. alt tarafı 33k veya 18 20k Dinar kar edicem ömür boyu diye 150 200 lira vermek çok anlamsız.
Famas retail bildiğime göre 300 TL paran varsa al derim
Yani m60 retail famas retail den daha ucuz?
(08-07-2011 11:55 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Retail gereksiz birşey bence. alt tarafı 33k veya 18 20k Dinar kar edicem ömür boyu diye 150 200 lira vermek çok anlamsız.

Tamamen katılıyorum .. Devamlı piremium kullanıcısı isen gerek yok bi char ıcın retaile .. Ben oyleyım sahsen
Param olsa m60 retail alacağım.
Param olsa m60 retail alacağım.
(08-08-2011 12:28 AM)Kaptan45 Yazılan: [ -> ]
(08-07-2011 11:55 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Retail gereksiz birşey bence. alt tarafı 33k veya 18 20k Dinar kar edicem ömür boyu diye 150 200 lira vermek çok anlamsız.

Tamamen katılıyorum .. Devamlı piremium kullanıcısı isen gerek yok bi char ıcın retaile .. Ben oyleyım sahsen

Ne alaka la m60 ret al hiç pre alma m4a1 m60 takıl ortalıkta
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler