Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Disk Yazma Korumalı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler 3 gündür pc den kart okuyucuyla telefonun hafıza kartına veri aktaramamaya başladım. 3 gün önceye kadar sorunsuz çalışıyordu. Ablam yeni telefon almış onun hafıza kartına müzik atacaktım taktığım andan itibaren hiçbir kartla veri aktarımı yapamaz oldum.3-4 farklı hafıza kartı ve adapter ile deneme yaptım. Ne yaptıysam olmadı. Sürekli disk yazmaya karşı korumalı hatası veriyor. Adapterlerin 8 li dişlerinde problem yok zaten 3 tanesi yeni. Hafıza kartlarıda yeni yani donanımsal bi problem yok. Ama ne işse hafıza kartından pc ye herşeyi atabiliyorken pc den hafıza kartına bişey atamıyorum. (Hafıza kartlarında şifre yok). Pc ye format bile attım ama banamısın demiyor Angry

[Resim: 29pruvl.jpg]

Şu işimi halledene helalinden + rep...
Hafıza kartı mikro mu
Big Grin adapterin yanındaki yukarı çıkıp inen bi tuş gibi bişey var onu indirip-kaldırıp denedin mi?
(08-07-2011 11:24 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]Big Grin adapterin yanındaki yukarı çıkıp inen bi tuş gibi bişey var onu indirip-kaldırıp denedin mi?

Denememmi onuda denedim
(08-07-2011 11:23 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Hafıza kartı mikro mu

Bu devirde mikro olmayan hafıza kartı mı var? varsa da nadir ve belirtirdi. Big GrinBig Grin
Tamam beyler sorun çözüldü konu kilit...
tamam lo sakın olun çözduk sorunuBig Grin
Nasıl çözdün erkek onuda söyle bi ? Konu kilit diyo kendin kilitlesene Big Grin
O Lock tırnağını hafıza kartı adapter de takılıyken açıyormuşuz ben çıkarıp açıyordum Big Grin
Yinemi ben çözdüm ? Big Grin Ya ne kadar akıllıyım. Teşekkür et lan hemen Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler