Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1926 Yılında Atatürk'ün kendi imzasıyla aldığı Mercedes
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Atatürk daha iyilerine layık.

(08-07-2011 09:38 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(08-07-2011 09:34 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]
(08-07-2011 09:33 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Atatürk ü kötülemek amaçlı değil öyle değil mi dedim (:

Atatürk araba alamaz mı yani ?

Neden kötülemek için olsun? Bence bir daha dikkatli oku.

bende o anlama getirdim yazıyı

Atatürk ün araba alması büyük bir olay değil yani Bir kemalist olarak yazıyorum bunu... Kötülemek amaçlı mı diye sordum sorun yok.ARTİST

Şimdi senin facebookta siyasi görüş kısmındada Mustafa Kemal Atatürk<3 yazıyordur. Kemalist genç.
(08-07-2011 09:38 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(08-07-2011 09:34 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]
(08-07-2011 09:33 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Atatürk ü kötülemek amaçlı değil öyle değil mi dedim (:

Atatürk araba alamaz mı yani ?

Neden kötülemek için olsun? Bence bir daha dikkatli oku.

bende o anlama getirdim yazıyı

Atatürk ün araba alması büyük bir olay değil yani Bir kemalist olarak yazıyorum bunu... Kötülemek amaçlı mı diye sordum sorun yok.ARTİST

Ya sen ne dediğinin farkında mısın.?.Benim bu konuyu kötülemek için açtığımı bile düşünmen aramızdaki arkadaşlık ilişkisini sarsıp seni benden UZAKLAŞTIRMIŞTIR...
Seninle tartışmaya girmek istemiyorum ama bu kemalizim felsefesini ne kadar biliyorsun.?.Benim her düşünceye saygım vardır.Ama bu kemalizim düşüncesini abartmaya gerek yok.Kemalist olabilirsin ama benim gibi Atatürk'e sonsuz sevgi ve saygı besleyen birine bu lafı kullanman gerçekten ve gerçekten çok KIRICI...
Ölmez bu araba.
Arkadaşım da olsa ben Atatürk için arkadaşımdan olurum ama senin de Atatürk' ü Kötülemek amaçlı gibi yazdın sandım yani daha iyilerine layık desen anlardım pardon canım arkadaşımvictory.gif

Ve gelelim comrade Mustafa Kemal Atatürk kalp bilmem ne ben çocuk değilim siyasi görüşümü face ye yazmam sallamasyon gennç adamım

Ve face book u 1 yıl oldu ayrılalı

Siyasi görüş Mustafa Kamal Atatürk olmaz Kemalist olur bilmiyorsan yazmaman çok daha iyi

Bir Dost.
(08-08-2011 10:03 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Arkadaşım da olsa ben Atatürk için arkadaşımdan olurum ama senin de Atatürk' ü Kötülemek amaçlı gibi yazdın sandım yani daha iyilerine layık desen anlardım pardon canım arkadaşımvictory.gif

Tamam olayda yanlış anlaşılma vardı düzeldi Canım Arkadaşım..DOST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler