Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock ve Attack 3 Joystick
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Warrock heli-uçak için Logitech Attack 3 joystick kullanılabilirmi? Kullanılıyorsa fare ve maustan daha etkili olurmu ?(Yani kullanımı daha kolay olur vs vs..)
Helikopter zaten hassas olduğu için mouse'da bile joystick çok daha hassas olacağı için dahada zorlaşır kullanımı. Uçak için Joystick öneririm. Çünkü uçağı döndürmek için sürekli mouse'u o yöne çevirmen lazım bazen mouse altlığından çıkıyor mouse.

O yüzden Uçak kullanımı için Joystick öneririm
Benım mausum hepsınden iyi bence Smile
(08-07-2011 12:58 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Helikopter zaten hassas olduğu için mouse'da bile joystick çok daha hassas olacağı için dahada zorlaşır kullanımı. Uçak için Joystick öneririm. Çünkü uçağı döndürmek için sürekli mouse'u o yöne çevirmen lazım bazen mouse altlığından çıkıyor mouse.

O yüzden Uçak kullanımı için Joystick öneririm

evet uçak için iyi olur onu düşünmüştü bende bazen masa yetmiyor uçakta
Heli kullanırken klavyeyi üste alıyorum, o sürgülü kısımın hepsini mause için kullanıyorum Big Grin Yoksa dönmüyor arkadaş bide hassasiyet %30 olunca Big Grin
Mouse daha iyidir bence hassaslıktan şikayetçi isen oyun ayarlarından düşür hassaslığı.
(08-07-2011 01:57 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Heli kullanırken klavyeyi üste alıyorum, o sürgülü kısımın hepsini mause için kullanıyorum Big Grin Yoksa dönmüyor arkadaş bide hassasiyet %30 olunca Big Grin

Hassasiyeti arttır bence
Tamam almıcam joystick falan Big Grin mouse yeter bana hahah Big Grin
kesinlikle çok etkisi oluyor denenmiştir<<<< Smile
Referans Adresler