Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yan Char'ımın ID'sini unuttum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar İyi Ramazanlar
Ben eski çarlarıma bir bakayım dedim şifremi unuttumdan yeni şifre alıp http://www.warrock.net üzerinden giriş yaptım daha öncede anlatılıdğı gibi aynı epostaya birden fazla hesap almıştım asıl hesabıma baktım o id deki ezik çıktı Big Grin
sonra diğer yan çarlara baktım biirnd ebaya bi dinar vardı şunu harcayayım mp7a1 famas m60 takılayım dedim ama id sini bilmioyrum elimdeki id yle girdiğimle ezik olan ilk açtığımda gelen hesap geliyor ben aynı e postaya birden fazla hesap almak yöntemiyle açtığım çarın id sini unuttum şifreyi biliyorum id yokBig Grin
Varmı şu mübarek günde yardım edecek nasıl idmi bulabilirim takma ad değil id arkdaşlar oyuna girerken kullandığımız
Anlayan Varmı varsa rep atıcam Big Grin
(08-06-2011 11:39 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Anlayan Varmı varsa rep atıcam Big Grin

esas g1 hesabı varmış yan char açmış idsini unutmuş ama şifreyi biliyomuş
Hiç birşey anlamadım ya açarmısın biraz.?.
arkadaşın çarı varmış o çara yan çar eklemiş ve eklediği çarın id sini unutmuş ama şifresini biliyormuş id yi bulmaya çalışıyor.
siteden hesaplarının göründüğü yer var örneğin 3 tane hesabın var hangisine giriceksen ona tıkla orda bilgileri yazması lazım
yok işte orda dostum profilden giiroyrum o hesaba sadece takma ad dinar felan onları gösteriyor id göstermiyor
cevap yokmu
arkadas asıl carın ıdsını bulmus fakat asıl bulmak ıstedıgı yan carının ıdsı bulmak ıstıyor bunu nasıl bulacaksın bende bılmıyorum benımde öyle carlar var ıdsını bende unuttum daha bulamadım
Referans Adresler