Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anonymous yine saldırdı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bilgisayar korsanları grubu Anonymous, İngiltere ve ABD'de yandaşlarının tutuklanmalarına misillime olarak ABD'nin orta kesimiyle güneyinde 70 kadar icra makamının internet sitelerine saldırdı.

[Resim: any-saldiri.jpg]

LONDRA (A.A) Bilgisayar korsanları grubu Anonymous, İngiltere ve ABD'de yandaşlarının tutuklanmalarına misillime olarak ABD'nin orta kesimiyle güneyinde 70 kadar icra makamının internet sitelerine saldırdı.

Grup, ABD'de 70 civarında icra makamının internet sitelerini "hacklediklerini" ve e-postalar, kredi kartı ayrıntıları ve yerel icra makamlarından gelen diğer bilgiler dahil olmak üzere 10 GB'lık veriyi çaldıklarını açıkladı.

Anonymous'un iddiası henüz resmen doğrulanmazken, Arkansas, Kansas, Louisiana, Missouri ve Mississippi gibi eyaletlerde çoğunlukla şerif bürolarına ait internet sitelerinin hedef alındığı görülüyor.
Eğer sunucudan sildilerse ve yedekleri yoksa evi icraya alınacak kişiler bayram etti Big GrinBig Grin
Haha Big Grin Güzel olur ama ha düşünsene Big Grin
Caiz değil ya Big Grin
evet Smile
Nedir bu V For Vendetta özentiliği Big Grin Bu aralar sık sık görüyorum bu tipsizlerden.
hahaha
(08-07-2011 12:13 AM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]hahaha
Bunlara dersini vermek lazım bi bu tib e saldırmaları pek hoşuma gitmedi benim.sevmiyorum bu adamları ben.
Anladık V for Vendetta izlediniz Allah'ın trolleri ya
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler