Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Event hakkında düşünceler !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
slapnippy - envanter

Değerli yasazeki(Can) ; Sahip olduğun envanter, her ne şekilde olursa olsun, event'lara girmemen için yeterli bir gerekçeyken, burada konu açıp hayıflanman yakışık durmadı.

Farklı forum sitelerinde, yüzlerce günlük gold premium ve envantere sahip olduğu halde, utanmadan "180 günlük gold premium eklenmiş hesabıma, kim eklediyse sağolsun" tarzında konular görmekte ve üzüntü duymaktayım.

Açığa çıkan bu zihniyetler, masumiyete ve imkanı olmayan oyunculara yönelik büyük bir hakarettir.

Oyun Yönetiminin, Event'ların "anlam ve önemini kaybetmek üzere olduğunu" görmelerini istirham ediyorum.

Oyun Yönetimi gerçekten güzel bir hizmet sürdürmek istiyorsa; Oyun hayatı boyunca farklı silahları deneyememiş, hiç premium alamamış, küfür ve hileye bulaşmamış oyuncuları tespit ederek onlara öncelik vermeli, heyecanla level atlayan ve sevinen oyuncuların kıymet verdiği "level" unsurunu kıymetsizleştirenlere "en ağır darbeyi vurmalı", masumiyete prim vermelidir.

İnsan odaklı anlayışlar, beraberinde huzur getirecektir.Huzurun olduğu yerde güven ve istikrar kaçınılmazdır.

Temiz bir sayfa açmak için geç kalınmamalıdır.

Saygılarımla.
(08-06-2011 10:27 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]slapnippy - envanter

Değerli yasazeki(Can) ; Sahip olduğun envanter, her ne şekilde olursa olsun, event'lara girmemen için yeterli bir gerekçeyken, burada konu açıp hayıflanman yakışık durmadı.

Farklı forum sitelerinde, yüzlerce günlük gold premium ve envantere sahip olduğu halde, utanmadan "180 günlük gold premium eklenmiş hesabıma, kim eklediyse sağolsun" tarzında konular görmekte ve üzüntü duymaktayım.

Açığa çıkan bu zihniyetler, masumiyete ve imkanı olmayan oyunculara yönelik büyük bir hakarettir.

Oyun Yönetiminin, Event'ların "anlam ve önemini kaybetmek üzere olduğunu" görmelerini istirham ediyorum.

Oyun Yönetimi gerçekten güzel bir hizmet sürdürmek istiyorsa; Oyun hayatı boyunca farklı silahları deneyememiş, hiç premium alamamış, küfür ve hileye bulaşmamış oyuncuları tespit ederek onlara öncelik vermeli, heyecanla level atlayan ve sevinen oyuncuların kıymet verdiği "level" unsurunu kıymetsizleştirenlere "en ağır darbeyi vurmalı", masumiyete prim vermelidir.

İnsan odaklı anlayışlar, beraberinde huzur getirecektir.Huzurun olduğu yerde güven ve istikrar kaçınılmazdır.

Saygılarımla.

Eğer envanteri göz önünde bulunduracak olursak ( premium veya g1 ) alan hiç bir oyuncunun eventlere katılmaması gerekir. Event her kesim oyuncuya açık olmalıdır benim düşüncem. Event'e katılan oyunculara bakacak olursak zaten çoğunluğunun event'e girme gereksinimi veya event'ten gelen bir eşyaya gerek duymadığını görebiliriz. Ben zaten girmek veya girememek bunun üstünde durmuyorum. Yaşanan durumu dile getiriyorum. Girmişim, girmemişim gerçekten umrumda değil. Bugüne kadar da girdiğim etkinlik sayısı 5'in üstünde değildir.Biz de alıp girebilirdik, yapmadıysak saygımızdan ( ramazan ayında ) hakka girmemek için. Peki bu durum hiçe sayılıyorsa bir şeyler yapmak gerekmez mi ?
(08-06-2011 10:27 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Oyun Yönetimi gerçekten güzel bir hizmet sürdürmek istiyorsa; Oyun hayatı boyunca farklı silahları deneyememiş, hiç premium alamamış, küfür ve hileye bulaşmamış oyuncuları tespit ederek onlara öncelik vermeli, heyecanla level atlayan ve sevinen oyuncuların kıymet verdiği "level" unsurunu kıymetsizleştirenlere "en ağır darbeyi vurmalı", masumiyete prim vermelidir.

Saygılarımla.

Abi aklımdan geçeni yazmışsın pre bitince pre çeken adamlar girip alıyor ödülleri diğer garibanlar kalıyor ortada imkan olmadığı için.Ama insanın gözünü para bürüdükten sonra,çoook zor bu dediğin...
(08-06-2011 08:53 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]arkandayız espirisi yapmayacağım ciddi bir konu yanındayım tüm saçmalıklar tr serverinde oluyor yeter artık Angry

Aynen katılıyorum cılkını cıkardılar artık !
Biz Dün middle east serwerinde girdik sonra da tr serverinde oldu ama pw falan geçmedi ilk önce 8 lik oda kurdu sonra 16 lık yaotı room 16 dedi devamı yok S:
(08-06-2011 10:27 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]slapnippy - envanter

Saygılarımla.

Sonuna kadar katılıyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler