Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock cannot launch child process hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hiç bir çözüm olmassa warrocku kökten silin sonra warrockun dosyası kalıyo program fileste onuda silin ardından burası çok önemli! anti virüs programını kapatıp artından başlat/windows güvenlik duvarı/ programa izin veri açın ordan warrock varsa warrock'un tiki olmalı olmassa Warrock çalışmaz!! izin verince setupa başlayıp auto patchı açın.

Bunu yapmanız için üstteki her şeyi adım adım yapın yapmassanız hiç biri olmaz! Bu Çözüm de Başlat/Çalıştır/msconfig yazın/orda bi pencere çıkcak orda başlatma var ona gelin ordan Gamersfirst var onun tiki var onun tikini kaldırın ondan sonra orda tanımadığınız isimli dosyalar varsa tikini kaldırın(bu warrockun pathcını yüklemesini engeller). SONRA uygula tamam pcnizi res atmanızı isteyecek atın sonra Warrock'u kökten kaldır hiçbir dosyası kalmasınYeniden yükle sonra.
Dns ayarların ne onları değiştirmeyi dene aynı sorunu yazan biri daha oldu bunlardan hiç biri yardım etmedi ama aw50f duyunca bakıyorum yardım sever kesilmiş herkez Smile
Modemi resetlemeyi denedinizmi ?
kasayı yan yatır Big Grin victory.gif
(08-06-2011 09:13 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]kasayı yan yatır Big Grin victory.gif

Güzel bilgi.
Allah kimseyi bu hatayla terbiye etmesin.
Supurge kardeş. Bende de var aynı dert .... Sad
(08-06-2011 05:33 PM)k1nq Yazılan: [ -> ]Hiç bir çözüm olmassa warrocku kökten silin sonra warrockun dosyası kalıyo program fileste onuda silin ardından burası çok önemli! anti virüs programını kapatıp artından başlat/windows güvenlik duvarı/ programa izin veri açın ordan warrock varsa warrock'un tiki olmalı olmassa Warrock çalışmaz!! izin verince setupa başlayıp auto patchı açın.

Bunu yapmanız için üstteki her şeyi adım adım yapın yapmassanız hiç biri olmaz! Bu Çözüm de Başlat/Çalıştır/msconfig yazın/orda bi pencere çıkcak orda başlatma var ona gelin ordan Gamersfirst var onun tiki var onun tikini kaldırın ondan sonra orda tanımadığınız isimli dosyalar varsa tikini kaldırın(bu warrockun pathcını yüklemesini engeller). SONRA uygula tamam pcnizi res atmanızı isteyecek atın sonra Warrock'u kökten kaldır hiçbir dosyası kalmasınYeniden yükle sonra.

Kardeş, ben şimdi son paragrafta dediklerini yaptım. Gimerfirst'in tikini kaldırdım oyunu kökten silip şuan tekrar kuruyorum. Ama tekrar kurdugum da baktim 2 gimerfirst olmuş biri tikli biri tiksiz. Sorun olur mu ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler