Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Dün GM eventındada böyle olmuştu şuanda oluyor süre falan herşey devam ediyor herkesin yazısı geliyor benim yazdığım gitmiyor yaptıklarım işlemiyor örneğin F basıyorum araçlara falan binmiyor..Ne gibi bi çözümü olabilir?

SametKARA

Oyunun Lagına Senin Lagında Eklenmiş Smile Tam Bir Karmaşa Olmuş Oyundan Çıkıp Modemi Kapat Bilgisayara Bir Reset At Azbirşey Olsun Geçer Lag.
Lagdan Doruk.Odyyde bana oldu aynısı
Gm eventında oldu işte aynısı sonrada oyundan attı Turgay'a karşıda mahçup duruma düştüm o sırada XgameTR eventı olacaktı neyseki ertelemiş sağolsun..
PC ve modemine res. atmayı dene. Lagda bi' nevi azalma olacaktır.

Eğer gene fazlasıyla lag olursa, her zaman dediğim gibi sabret belki selamete ulaşırız. Smile
system care adlı programı kurup baglantılardaki prüzleri temizletebilirsin

2-3 kat verimlilik artıcaktır kesin bunun haricinde başlat calıştır ping atabilirsin

bir diğer çözümde ağ bağlantılarına sağ tıklayıp onar demek işine yarıcaktır umarım
Lagdandır oyunu oynamamak lazım bu aralar akıl sağlığını etkiliyor
(02-13-2010 03:40 PM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]system care adlı programı kurup baglantılardaki prüzleri temizletebilirsin

2-3 kat verimlilik artıcaktır kesin bunun haricinde başlat calıştır ping atabilirsin

bir diğer çözümde ağ bağlantılarına sağ tıklayıp onar demek işine yarıcaktır umarım

puahha adam ezbere biliyor Big Grin
Sytem careyı biraz anlatabilirmisiniz?(Detaylı)
büyük ihtimalle arkadaşlarında dediği gibi lagtan oluyor oyuna fazla yüklenmeden olabilir yoğunluk fazlaysa
Referans Adresler