Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar başında öldü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
54 yaşındaki Childress H. Wanamaker, ABD'nin New York şehrinde bir yeni medya şirketinde muhasebe müdürü olarak çalışmaktadır. En büyük korkusuysa internette takip ettiği 48 tartışma grubundaki olaylardan geri kalmaktır.

Bilgisayar başından asla kalkmadığı için zamanla yemeklerini de aksatmaya başlar. 26 yıllık karısı yemeklerini tepsiyle önüne getirir ama bu bile onun ellerini klavyeden kaldıramaz. Kayıtlarına göre Wanamaker tartışma gruplarına ortalama her iki dakikada bir mesaj yazar. Oğlu Lucian'ın onu kaldırmak için arabasının çalınmakta olduğunu söylemesi bile Wanamaker'ı kıpırdatmaz. Raporlara göre son dönemlerde ilgili ilgisiz her tartışmaya dalarak laf yetiştirmeye başlar. Buna ek olarak bu forumların içinden 15 bin 250 kişiyle de düzenli olarak mesajlaşır. 375 blog sitesini takip ederken bir de kendi blog sitesini kurmaya kalkar.

Sonunda Wanamaker evinde bilgisayarı başında açlıktan ölmüş olarak bulunur! İnternetin en derin yan etkisi olarak tarihe adını yazdırarak aramızdan ayrılır. Üstelik forumlarda hâlâ adı geçiyor. Ne yazık ki cevap veremiyor.

Bu olay güncel değildir ama nereye açacağımı bilemedim
Bizim sonumuzda böyle olmasın Big Grin
ilginç bende bağımlıyım ama yemeğimi kalkıp yiyorum Smile
(08-06-2011 03:52 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ilginç bende bağımlıyım ama yemeğimi kalkıp yiyorum Smile

Aynen Big Grin
Bağımlı değilim ve asla olmadım.
(08-06-2011 03:55 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bağımlı değilim ve asla olmadım.

Günlük 3.93 mesaj atıyorsun toplam geçirdiğin süre 1 hafta 5 gün tam, bağımlı olma sınırındasın dikkat DOST
Daha önce verilmişti galiba Smile
Buna benzer haberler çok var ve çok ölüm haberi duyuyorum
İyikide bizim Türklerin böyle bir sorunu yok!
Buna benzer haberler çok var ve çok ölüm haberi duyuyorum
(08-06-2011 04:06 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Buna benzer haberler çok var ve çok ölüm haberi duyuyorum

Opk lar ölcek bi gün Big Grin
(08-06-2011 04:08 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]
(08-06-2011 04:06 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Buna benzer haberler çok var ve çok ölüm haberi duyuyorum

Opk lar ölcek bi gün Big Grin

Ölmesinler de pc leri çöksün inaşallah.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler