Oyundaki serverla ilgili kalite düşüyor,ayriyeten oyuncuların tutumuda düşüyor.bir odaya giriyorsun bir anda atılıyorsun sebepsiz yere.neden diye bir pm attıgında ya cevap gelmiyor yada "uza,velet,zaa" gibi cevaplar geliyor.bir oyun yaptıgında yenilen taraf ne anne bırakıyor ne bacı..clan odanı büyüteceksin diyelim birine kaptırıyorsun rica ediyorsun verirmisin diye o seni ya odadan atıyor ya küfür ediyor ya karşılıgında birşey istiyor..bazı klanlar çok vahim şeyler yapıyor..aslında server probleminden çok artık oyunun oyuncu kalitesi düşmüştür..bu oyunu artık eğer 0-14 yaş gurubu oynuyorsa bizim bırakma vaktimiz gelmiştir.
Düşüncesi olanlar,dediklerimin aksni düşünenler düşüncelerini belirtirse sevinirim..
Son 2 yıldır kalite varmıydıda düşüyor..

Ben 2 sene önceki warrock'u istiyorum Sadece BBD WuS TuF'un olduğu zamanlardaki..
(02-13-2010 02:53 PM)cmshooter1 Yazılan: [ -> ]Oyundaki serverla ilgili kalite düşüyor,ayriyeten oyuncuların tutumuda düşüyor.bir odaya giriyorsun bir anda atılıyorsun sebepsiz yere.neden diye bir pm attıgında ya cevap gelmiyor yada "uza,velet,zaa" gibi cevaplar geliyor.bir oyun yaptıgında yenilen taraf ne anne bırakıyor ne bacı..clan odanı büyüteceksin diyelim birine kaptırıyorsun rica ediyorsun verirmisin diye o seni ya odadan atıyor ya küfür ediyor ya karşılıgında birşey istiyor..bazı klanlar çok vahim şeyler yapıyor..aslında server probleminden çok artık oyunun oyuncu kalitesi düşmüştür..bu oyunu artık eğer 0-14 yaş gurubu oynuyorsa bizim bırakma vaktimiz gelmiştir.
Düşüncesi olanlar,dediklerimin aksni düşünenler düşüncelerini belirtirse sevinirim..
bir odaya giriyorsun bir anda atılıyorsun sebepsiz yere.neden diye bir pm attıgında ya cevap gelmiyor yada "uza,velet,zaa" gibi cevaplar geliyor.bir oyun yaptıgında yenilen taraf ne anne bırakıyor ne bacı..clan odanı büyüteceksin diyelim birine kaptırıyorsun rica ediyorsun verirmisin diye o seni ya odadan atıyor ya küfür ediyor ya karşılıgında birşey istiyor..
-Bu konuda sonuna kadar haklısın ammo atıyro almıyorsun kıcklıyor.wall yok hs hack yok lag yok özellikle yüksek leveller baktı kd kasamıyor hacker kıck pls
--bu oyunu artık eğer 0-14 yaş gurubu oynuyorsa bizim bırakma vaktimiz gelmiştir. Bak buna katılmıyorum. ben çok tanıyorum 13-14 yasında olup 18 yasındaki adam lardan olgun olanları
Dediklerinizin zıttını düşünmek; akıl kârı değildir,sanırsam.Maalesef,oyunu oynayanların çoğunun yaş ortalamısının düşük olmasından kaynaklanan sorunlardır bunlar.Bu sorun nasıl çözülür?Açıkcası,benim hiçbir fikrim yoktur.
*Ayrıca,bu sorunlara çok fazla takılıp,oyunu bırakmak sizlere/bizlere veyahutta diğer tarafta,oyunu bırakmanıza sebep olan kişiliklere,ne kazandırır?Bu da tartışılır.
Siz de yani ... Gülmeden edemeyeceğim ahahah

Sanki o kadar küfür eden,söven kişiler 12-13 yaşlarında..Çoğu 20-25 arası..Örnek gösterin deyin anında şuan 100 tane örnek gösteririm.

Gündüz oyuna girmekten korkuyorum artık, neden mi;
-Sebepsiz yere oyundan atıldığımda,
-Hacker, lagger deyip kicklediklerinde,
-Odayı ben kurup, oyunu başlattığımda oyundan atıldığımda,
-Bir hackerin, hackersin dediğimde küfretmesi...
Bu ve benzeri şeyler artık sabrımı taşırmaya başladı.
Ben geceleri giriyorum genelde, çünkü kendini bilen, seviyeli insanlar oyunda oluyor.
Oyunu bırakmanında bir anlamı yok, gel WarrockTR odalarına istediğin kadar oyun oyna.
Saygılar, sevgiler.
yapılması gereken iki şey var knightonline ve silkroad daki gibi presiz giriş önceliği vede tahrik edici sözlere 24 saatlik ban
bu dediklerim yapılırsa bi nebzede olsa düzelme olur bence