Hemen bazı kişiler "Neden bu kadar parlak?" diye düşünebilirler,hemen bir soru sorayım slapnippy(can abi) üyemize bu parlaklığın nedenini sordum tw ver dedi verdim baktı ama bir sorun bulamadı.Bu duruma biri açıklık getirebilir mi?

Ben başka bir konuda buna açıklama getirmiştim hemde doğru bir açıklama ama şimdi unuttum

Tamam hatırladım neden parlak olduğunu şöyle AÇIKLAYAYIM;
smartlmage ayarlarını standart dan cıkarıp oyuna getırırsen oyuncular pre vs. parlıyor normal ekranda parlak oluyor ama işte seninde pre falam normalde parlakmı?
normalde de parlak işte o sorun :/ o ayarlar nasıl yapılır onu bile bilmem ben

(08-05-2011 09:27 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ]normalde de parlak işte o sorun :/ o ayarlar nasıl yapılır onu bile bilmem ben 
Ben biliyorum o ayarların nasıl yapıldığını normaldede parlaksa o ayarları şöyle düzeltebilirsin;
monitörden düzeltceksin..Bizim monitörde en baştaki ama sizdekini bilmem biraz araştırırsan Smartlmage ayarlarını bulursun biraz uğraş..
(08-05-2011 09:30 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ] (08-05-2011 09:27 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ]normalde de parlak işte o sorun :/ o ayarlar nasıl yapılır onu bile bilmem ben 
Ben biliyorum o ayarların nasıl yapıldığını normaldede parlaksa o ayarları şöyle düzeltebilirsin;
monitörden düzeltceksin..Bizim monitörde en baştaki ama sizdekini bilmem biraz araştırırsan Smartlmage ayarlarını bulursun biraz uğraş..
Laptop bu..Son parlaklıkta oynuyorum ondan olabilir mi?
(08-05-2011 09:31 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ] (08-05-2011 09:30 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ] (08-05-2011 09:27 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ]normalde de parlak işte o sorun :/ o ayarlar nasıl yapılır onu bile bilmem ben 
Laptop bu..Son parlaklıkta oynuyorum ondan olabilir mi?
Parlaklıkla alakası yok Smartlmage ayarlarından yapacaksın onu standarta aldınmı düzeliyor .. ama işte araştır biraz yav ..