Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Silahları : M4a1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: m4a1-14.jpg]

[Resim: M4a1_gold.jpg]
,

M4a1 kompakt tasarımı ve güzel ateş etme kabiliyetiyle özellikle close quarters combat'ta tercih ediliyor. Minimum level'i 1dir. Asaultta kullanılır.

Gold m4a1'de aynı özelliklere sahiptir tek farkı sarı olmasıdır.

Slot : 3 ve 5.

Cephane : 30

Şarjör : 5

Hasar : %43

Sürat : %70

Hassaslık : %45

Tepme : %54
Tüm tanıtımları tek bir konuda toplarsanız yeni mesajlar bölümünde kirliliğe yol açmamış olursunuz Smile
(08-05-2011 03:55 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Tüm tanıtımları tek bir konuda toplarsanız yeni mesajlar bölümünde kirliliğe yol açmamış olursunuz Smile

Önerin için teşekkürler fakat böyle açılması gerektiği söylenildiği için böyle açıyoruz bizdeSmile
Oyun kasmıyorsa m4a1 dehşet oluyor
Ya ama bütün açılan konular geriye gidiyor :/ m4a1 güzeldir Smile
(08-05-2011 03:57 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]
(08-05-2011 03:55 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Tüm tanıtımları tek bir konuda toplarsanız yeni mesajlar bölümünde kirliliğe yol açmamış olursunuz Smile

Önerin için teşekkürler fakat böyle açılması gerektiği söylenildiği için böyle açıyoruz bizdeSmile

Neden böyle gerekiyormuşki çok saçma senin eski konularını göremiyorum açtığın yeni konular yüzünden.
Asoultun presiz en iyi silahı bence
Minimum leveli 16 mı ? Yanlış bilgi cephanelikte 1 level sınır var. Ve 1 levellerde'de görüyorum zaten
(08-05-2011 05:09 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]
(08-05-2011 03:57 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]

Neden böyle gerekiyormuşki çok saçma senin eski konularını göremiyorum açtığın yeni konular yüzünden.

ne yazıkki bir kaç saatliğine böyle oldu. GÜnlük mesajları verdiğim adresten takip edebilirsiniz

http://forum.warrocktr.com/search.php?action=getdaily
Minimum lewel 16 mı Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler