Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İmmortal05 Video Albüm (101 Maç Ss)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benle yaptığın maçı da koysaydın ya ( yenildiğin maçı ) . Tebrikler video da skorlar anlaşılmıyo ama olsun Smile Ha bide sizinle bizim aramızda fark var .
(02-13-2010 02:14 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Benle yaptığın maçı da koysaydın ya ( yenildiğin maçı ) . Tebrikler video da skorlar anlaşılmıyo ama olsun Smile Ha bide sizinle bizim aramızda fark var .
Görüntüyü büyüterek Daha iyi Görebilirsin.
Evet Sana karşı oynayınca yeniliyorum.
Sİz derken neyi kastettin. '' Ha bide sizinle bizim aramızda fark var.''
(02-13-2010 02:16 PM)immortal05 Yazılan: [ -> ]
(02-13-2010 02:14 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Benle yaptığın maçı da koysaydın ya ( yenildiğin maçı ) . Tebrikler video da skorlar anlaşılmıyo ama olsun Smile Ha bide sizinle bizim aramızda fark var .

Evet büyütünce güzel oldu Smile . Fark var şarkısını koymuşsun ya onu söyledim .
Benim Bilgisayarda Skorlar Baya net gözüküyor.
Senin Bilgisayardan kaynaklanıyor olsa gerek.
(02-13-2010 02:21 PM)iskaci Yazılan: [ -> ]Movie maker kaliteyi düşürüyor ya Smile Tebrikler.

Aynen Burhan bende onu demek istedim anlamadı galiba Smile
Pek bilmem bu işleri Big Grin
İlk Yapışımdı.
Siz öyle diyorsanız öyledir.Smile
(02-13-2010 02:18 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(02-13-2010 02:16 PM)immortal05 Yazılan: [ -> ]

Evet büyütünce güzel oldu Smile . Fark var şarkısını koymuşsun ya onu söyledim .
Fark Var mı ? Big Grin Big Grin Big Grin Sen RaP Dİnlemeyi bırak hacı. Ne fark var ı Smile
--Tebrikler... Hep 29-28-27 arası Big Grin level atlamıyormusun hiç? ARTİST
TEbrikler
Güzel arşiv olmuş Smile ama oyunun eski hali bir başkaydı ya bizim sitenin yöneticisiyle görüşmelerim devam ediyor Quick Net için, siteye getirttirebilirsem çekicem 10 Mbit hız sonra oyuna tekrar dönücem aktif olarak bu lagla sarmıyo oyun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler