Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adalet 'Tam ve Vaktinde' tecelli etmelidir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Adalet anlayışı 'tam ve vaktinde' tecelli etmedikçe, güzide oyuncuların yıllardır bahsetmeye çalıştığı güzel fikirlerin hiç bir anlam ve kıymeti de olmayacaktır.

Oyun lobisi 'hile dağıtımı ve şiddet yayılımı için bir merkez', oyun modları ' hile yapmak için uygun bir şans', yeni haritalar '2 kişiye hizmet eden yeni bir level kasma mekanı' olarak görülmekte ve War Rock yıllardır kalıcı bir 'zihniyet değişimine' şahit olamamaktadır.

İnsan odaklı değişimler gerçekleştirilmedikçe, yapay sahnelerin insanlığa katacağı tek şey: Daha fazla isyan, daha fazla şiddet ve emeği yok etmek için daha fazla fırsat olacaktır.

Hile ve küfür "yapanın yanına kar kaldıkça", uygunsuz accountlar ile oyuna dahil olanlara tolerans gösterildikçe, şiddet ve nefret eşliğinde devam eden zihniyetlere DUR denilmedikçe, forum siteleri "saldım çayıra mevlam kayıra" şeklinde devam ettikçe, resmi forum sitesi "farkındalığını" ortaya koymadıkça, değişim ve gelişimin gerçekleşmesi mümkün olmayacaktır.

Kıymet kavramının farkındalığı anlaşılmalı, kıymet bulması gereken niteliklere gereken özen verilmeli, kıymetsizliğe neden olan unsurlar ortadan kaldırılmalıdır.

Önce huzur, sonra güven ve istikrar.Bu kaideleri önemsemeden, yapay sahneleri çoğaltmanın hiç bir anlamı olmayacaktır.Sözde oyuncular, yeni bir harita geldiği için küfür ve hileden vazgeçmeyeceklerdir.Bu gerçek görüldüğü halde, niteliksiz oyunculara yönelik 'ciddi ve kalıcı' hamleler yapılmamaktadır.Öncelikler, güzide oyuncuların yüreğinden geçen istekler olmalıdır.

Otorite, farkındalığını ortaya koymaktan çekinmemelidir.

Saygılarımla.
Gelde şu oyunu oynayan 10 yaşındaki çocuğa anlat işte bunu.Anlayan anlıyor ders çıkarması gerekn çıkarıyor ama,o hack denilen lanet programı kullanan sivri zekalı anlamıyor işte Angry

TaTy

Dikkatimi çeken bir olay eskiden bir oyuncuyu izlediğimiz zaman sol altta SP'si gözüküyordu şimdi gözükmüyor sanırım.Hani hack'e göz yuman K2.

GM diye getirdikleri kişiler oyunun güzelliği için çalışacağı yere '' tanışların banlarını açan,hesaplara dinar yükleyen '' kişiler olduğu için ve

GM '' gizli hesaplarla herzaman oyunda '' saçmalamasına inananlar oldukça hiç birşey olmaz.Bu devran böyle gelmiş böyle gider.

Saygılar Mehmet K.
aynen hadi biz bunun bilincindeyiz fakat 13-14 yaşındakı çocuk için uçmak ve adamların yerini görmek daha eğlenceli geliyor
Bıkmış durumdayım opk hacklerinden power levellerinden ıvırlarından zıvırlarından yok whsin yok tw ver falan premıum'um vs bitsin oyunu bırakıcam.
(08-04-2011 09:11 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]aynen hadi biz bunun bilincindeyiz fakat 13-14 yaşındakı çocuk için uçmak ve adamların yerini görmek daha eğlenceli geliyor

Bende 14 yaşındayım. Bana lafmı geldi şimdi? Big Grin .
Şimdi suç hala bu oyunu ısrarla oynayanlarda.Kokmuş,çürük mala para veriyorlar.Üstelik amerikan malı bu mal.Piyasada warrocku 10 a katlayacak yüzlerce fps oyun varken hemde.Bu ısrarın sebebini birisi bana açıklayabilir mi?
Yapacağımız tek şey var oyuna bir süre 2 veya 3 ay bir gıdım para yatırmamak bunu bu forumun yaptığını düşünsenize k2 ve g1 para kaybından deliye döner ve adam olurlar.20 bin kişilik forumun yarısı yapsa 2 3 ay ben 2 aydır oyunu sık sık girmiyorum ve parada yatırmıyorum.Bence birazcık boykot tadında birşey yapsak olmazmı.
(08-05-2011 04:36 PM)ezikkaan Yazılan: [ -> ]Şimdi suç hala bu oyunu ısrarla oynayanlarda.Kokmuş,çürük mala para veriyorlar.Üstelik amerikan malı bu mal.Piyasada warrocku 10 a katlayacak yüzlerce fps oyun varken hemde.Bu ısrarın sebebini birisi bana açıklayabilir mi?

Provokatörlük yapman için konu açmadım! War Rock oyununu ve güzide oyuncularını seviyorum ve değer veriyorum.Lakin, fitneyi ve önyargıyı sevmiyorum.

(08-06-2011 12:10 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Yapacağımız tek şey var oyuna bir süre 2 veya 3 ay bir gıdım para yatırmamak bunu bu forumun yaptığını düşünsenize k2 ve g1 para kaybından deliye döner ve adam olurlar.20 bin kişilik forumun yarısı yapsa 2 3 ay ben 2 aydır oyunu sık sık girmiyorum ve parada yatırmıyorum.Bence birazcık boykot tadında birşey yapsak olmazmı.

Açtığım konu, böyle bir düşünceyi ortaya çıkarmak için değildi..Hiç bir zaman boykot anlayışlarına katkı vermedim ve vermeyeceğim.Bu şekilde sorunlar çözülmeyecektir.Sorunları çözecek anlayış; Oyun Yönetiminin kararlı tavrı olacaktır.
(08-06-2011 06:54 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(08-05-2011 04:36 PM)ezikkaan Yazılan: [ -> ]Şimdi suç hala bu oyunu ısrarla oynayanlarda.Kokmuş,çürük mala para veriyorlar.Üstelik amerikan malı bu mal.Piyasada warrocku 10 a katlayacak yüzlerce fps oyun varken hemde.Bu ısrarın sebebini birisi bana açıklayabilir mi?

Provokatörlük yapman için konu açmadım! War Rock oyununu ve güzide oyuncularını seviyorum ve değer veriyorum.Lakin, fitneyi ve önyargıyı sevmiyorum.

(08-06-2011 12:10 AM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Yapacağımız tek şey var oyuna bir süre 2 veya 3 ay bir gıdım para yatırmamak bunu bu forumun yaptığını düşünsenize k2 ve g1 para kaybından deliye döner ve adam olurlar.20 bin kişilik forumun yarısı yapsa 2 3 ay ben 2 aydır oyunu sık sık girmiyorum ve parada yatırmıyorum.Bence birazcık boykot tadında birşey yapsak olmazmı.

Açtığım konu, böyle bir düşünceyi ortaya çıkarmak için değildi..Hiç bir zaman boykot anlayışlarına katkı vermedim ve vermeyeceğim.Bu şekilde sorunlar çözülmeyecektir.Sorunları çözecek anlayış; Oyun Yönetiminin kararlı tavrı olacaktır.

Ya bırak bu işleri rayligh.Daha önce k2 ye mahkeme açıyordun güya.Kırk küsur yaşında adamsın,çoluk çocuğa neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamadım.!
Madem oyundaki olumsuzlukları kaldıramıyorsun,oynamayacaksın.Kaç yıldan beri şikayet edip duruyorsun.
Burada süslü,ağdalı yazılar yazıp ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş
değilim.Burada yaş ortalamasının küçük olduğunu biliyorsun ve bu yüzden yazı yazıyormuşsun gibi geliyor bana.altı üstü dandik bir oyunun forumu burası.Bence yaşıtlarının takıldığı forumlar senin için daha iyi.Haaaa tabi orada herkes senin gibi olduğundan bir farkın kalmayacak.Sıradan olacaksın kısacası.....!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler