Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Khyber
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kyber Warrock'un en taktiksel maplerinden biridir.Klan maçlarında eskiye kıyasla olmasada hala popülerdir.

[Resim: ajmmv7.jpg]

[Resim: jqkme9.jpg]
laf dinlemeyen oyuncularla çok zor bi map Smile
(08-04-2011 05:09 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]laf dinlemeyen oyuncularla çok zor bi map Smile

Katılıyorum ..
kyhberi pek sevmezdim ama yavaş yavaş alıştım Smile
+ en güzel olay niu iken beyazdaki adamları ters duvarak yaparak xm8 le vurmak Wink
Clan macında 8 e 8 'de burada kd yaptığımı hatırlıyorum Big Grin
(08-04-2011 05:24 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]kyhberi pek sevmezdim ama yavaş yavaş alıştım Smile
+ en güzel olay niu iken beyazdaki adamları ters duvarak yaparak xm8 le vurmak Wink

aynen sadece kolun görünüyor birde derbaranda kahverengiye giden üst yoldaki merdivenlerde sıfır durabiliyorsun derbaranında orda avantajı var
(08-04-2011 05:35 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(08-04-2011 05:24 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]kyhberi pek sevmezdim ama yavaş yavaş alıştım Smile

aynen sadece kolun görünüyor birde derbaranda kahverengiye giden üst yoldaki merdivenlerde sıfır durabiliyorsun derbaranında orda avantajı var

Leyn taktikleri söylemeyin Smile
En güzel kd yapılacak yer bana göre Khali ve en güzel pointde orda yapılır bana göre.Yanlız orada k de yakabilirisiniz Big Grin
Khali derbaran bence korkaklık bugün kendi aramızda dostluk atıyoruz.2 kişi ofiste bekliyor Big Grin
Khyber,Xauen veya Velruf gibi maplerde çatışmalar zevkli oluyor bence Tongue
ama khali point yeri Big Grin
Şu anda da khalideyim oda 28 buyrun Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler