Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 38-8 heavybabe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
tebrıkler
Pingler akıyorSmile Tebrikler genede.
Tebrikler herkesin pingi 999 herhalde sen lagdın Smile
sonradan girenler 999 oluyor kasıtlı bişey değil başlarken herkes yemyeşildi.
zyxel marka modem kullanan arkadaşlar:ikinci veya üçüncü oyundan sonra;odaya gelenler kişiyi 999 görüyor dolayısıyla modemi kullanan arkadaşta gelenleri 999 görüyor.Bu zyxel'in bazı serilerinde çok sıkıntı yapıyor modemi kullanan arkadaş extra bir kullanım yapmasada pıngler ss de gorundugu gıbıdır.Bunun cozumude her oyun başı servere relog atmaktır.Ben çok aradım bu modemın başka bır cozumunu bulamadım tabıkı warrock ıcın.Barışın sıkıntısıda aynı anlattığım gıbıdır,çözumunu bılen varsa yazsın hepımız ogrenelım.( modemi değiştir gibi tekliflerde bulunmayalım Smile... )
(08-05-2011 04:52 AM)Harun Erbay Yazılan: [ -> ]zyxel marka modem kullanan arkadaşlar:ikinci veya üçüncü oyundan sonra;odaya gelenler kişiyi 999 görüyor dolayısıyla modemi kullanan arkadaşta gelenleri 999 görüyor.Bu zyxel'in bazı serilerinde çok sıkıntı yapıyor modemi kullanan arkadaş extra bir kullanım yapmasada pıngler ss de gorundugu gıbıdır.Bunun cozumude her oyun başı servere relog atmaktır.Ben çok aradım bu modemın başka bır cozumunu bulamadım tabıkı warrock ıcın.Barışın sıkıntısıda aynı anlattığım gıbıdır,çözumunu bılen varsa yazsın hepımız ogrenelım.( modemi değiştir gibi tekliflerde bulunmayalım Smile... )

+1 Smile
(08-05-2011 04:52 AM)Harun Erbay Yazılan: [ -> ]zyxel marka modem kullanan arkadaşlar:ikinci veya üçüncü oyundan sonra;odaya gelenler kişiyi 999 görüyor dolayısıyla modemi kullanan arkadaşta gelenleri 999 görüyor.Bu zyxel'in bazı serilerinde çok sıkıntı yapıyor modemi kullanan arkadaş extra bir kullanım yapmasada pıngler ss de gorundugu gıbıdır.Bunun cozumude her oyun başı servere relog atmaktır.Ben çok aradım bu modemın başka bır cozumunu bulamadım tabıkı warrock ıcın.Barışın sıkıntısıda aynı anlattığım gıbıdır,çözumunu bılen varsa yazsın hepımız ogrenelım.( modemi değiştir gibi tekliflerde bulunmayalım Smile... )

malesef aynı sorun bendede var çözumu en son odaya gırmek baska cozumu bende bılmıyorum bılen varsa yazsın ıyı olur herkez ögrenır
tebrikler barış Smile aynı sorun bendede var barış la aynı modemi kullanıyo sayılırız
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler