Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Hızım Neden Düşük ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Geçen ay baktığımda internet hızım 6 yı gösteriyordu ama artık 3'ü bile zor görüyorum neden?
ccleaner yuklumu pc de bırde ttnet mı yoksa superonıne mı kullanıyorsun vede pc de antıvırus avrmı ?
anti virüs te yok ccleaner de yok daha yeni formatladım pc'yi
Bide ttnet
ccleaner yukle bırde paran varsa paralı antıvırus al yada nod32 vyea ksybersky ındır 30 gunluk bırde modemı reset le eger bunları yapıpta sorunun duzelmıyorsa ttnet ı ara bu kadar valla başka bırsey dıyemem Sad keske superonlıne yaptırsaydın ınternetı ben memnunum 10 mb fıber ınternet kotasız 49 tl telefonuda superonlıne a tasıdık konustugumuz kadar oduyoruz daha karlı !!!
Superonline bilmem nesinden bizim evin oralarda yok aslında en çok oturulan semtlerden birinde oturuyorum Bursa'da ama yok işte bende geçicem ama geçemiyorum
Bursa'da
Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım bu bolgelerde varmış
Resim güzelmiş Big Grin
virüs olabilir ama yeni format attırmışsın
(08-04-2011 04:11 PM)siyahsaat1 Yazılan: [ -> ]ccleaner yukle bırde paran varsa paralı antıvırus al yada nod32 vyea ksybersky ındır 30 gunluk bırde modemı reset le eger bunları yapıpta sorunun duzelmıyorsa ttnet ı ara bu kadar valla başka bırsey dıyemem Sad keske superonlıne yaptırsaydın ınternetı ben memnunum 10 mb fıber ınternet kotasız 49 tl telefonuda superonlıne a tasıdık konustugumuz kadar oduyoruz daha karlı !!!

Babama bu konuyu bir açayım Big Grin
Bendede aynı sorun var .. Biz baştan hatalıyız ttnet almakla ..
Referans Adresler