Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna Yeni Bir Mod Önerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Oyuna bence yeni bir mod gelmeli ve aklımdaki mod şöyle birşey.

Swat Modu Tarzında birşey düşündüm. Bir takım olsun 5-6 kişilik veya daha fazlada olabilir. Bir Takım Swat Bir Takım'da Terörist olsun Amerika'nın o gökdelenlerinin arasında büyük bir hastane olsun ve Hastanedeki hastaları, doktorları rehin almış terörist takımı olsun ve swat takımıda o teröristleri öldürerek hastaları ve doktorları hastaneden çıkartsınlar. Böylece her öldürdüğü terörist veya kurtardığı rehine kadar exp ve dinar kazansın. Aynı şekilde teröristler içinde ne kadar swat öldürürse o kadar exp ve dinar kazansın. Özellikle Bu modda öyle flash'dı m14'dü medic box ammo box gibi zırvalar olmasın. Sadece Flashbang ve Sis Bombası olsun. Böylece gerçekçilik artar. Bu mod içinde bazı hareketler olsun. Normal Warrock gibi böyle hadi koş koş takla at alaalalala saldırın tarzında olmasın. Örneğin hastanenin çeşitli bölümlerine gitmiş swat takımındaki oyunculardan 2 si örneğin biri kapının yanında dursun öbürü kapının karşısında. Kapının yanında duran omzuyla kapıyı açıp dikkatli hareketlerle etrafa baksın varsada terörist öldürsün. Aynı şekilde 3 lü 4 lü gruplar halinde gezerlersede bir kişi kapıyı tekmeyle açsın vs. Yani hem gerçekçilik olur hemde o aksiyonu yaşarız. Sadece olay rehine kurtarmak veya rehineleri kurtarmalarına izin vermemek gibi olmasın. O Kapı kırma olayları veya işte "Ellerini Kaldır" gibi seslendirmelerde olsun.

Ayrıca sadece hastane olmak zorunda değil. Bir fabrika olabilir bir Şirket olabilir ordaki sekreterleri rehine almış olabilirler falan. Bunun için 5-6 tane harita olsun içlerinden 1'indede bomba olsun. O Bombalı maptede nasıl yol izleneceğini siz düşünün. Örneğin engineer bombayı çözebilir mesela. Bazı maplerdede süre olsun vs vs.

Kısaca Swat Modu Önerim budur
Enteresan! totos.gif
Counter'dan esinlenmişsin.Mod biraz gitmez gibi geldi ama o kapı kırma hareketleri olursa ve öyle vurmalı kırmalı map'ler olursa gerçekten çok güzel olur. Smile
sadece hayal Smile
Olanaksız desem yeridir. 2 adam buraya 2 adam şuraya olayı anca PC kontrolü ile olur yoksa TS'de arkadaşlarına söyle 3 marien 3 harabe şeklinde gene aynısını sen yaparsın. O kapı açma falan yalan olur onlar inanılmaz kompleks şeyler vede bu oyunun mantığına ters. Sen resmen yeni bir oyun yapmışsın
Kapı kırmalar ve o hareketler CoD serisinde, rehineler Counter-Strike'da ve Hastane haritası da Point Blank'de var.
(08-04-2011 02:39 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Olanaksız desem yeridir. 2 adam buraya 2 adam şuraya olayı anca PC kontrolü ile olur yoksa TS'de arkadaşlarına söyle 3 marien 3 harabe şeklinde gene aynısını sen yaparsın. O kapı açma falan yalan olur onlar inanılmaz kompleks şeyler vede bu oyunun mantığına ters. Sen resmen yeni bir oyun yapmışsın

Dövseydin keşke çocuğu totos.gif
(08-04-2011 02:39 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Olanaksız desem yeridir. 2 adam buraya 2 adam şuraya olayı anca PC kontrolü ile olur yoksa TS'de arkadaşlarına söyle 3 marien 3 harabe şeklinde gene aynısını sen yaparsın. O kapı açma falan yalan olur onlar inanılmaz kompleks şeyler vede bu oyunun mantığına ters. Sen resmen yeni bir oyun yapmışsın

Demek istediğim buydu benim aslında Warrock'un mantığıyla tamamen ters bir mod bu.Birinin duvara yaslanıp diğerininde kapıyı tekmeyle kırması ancak bilgisayar kontrolüyle olur.Diyelim ki geldi böyle bir mod.10 yaşındaki çocukla mı oynayacaksın bu mapı ? Sen ona diyeceksin ki kenara geç o tutturacak ben kıracağım kapıyı.. vs vs.Kısacası olmaz bu iş oyun mantığında eşleşen bir proje düşünebilirsin.Ö.m dan bana ulaş belki beraber birşeyler düşünebiliriz az çok sketchup çizimleri yapabiliyorum belki düşündüklerimizi az da olsa çizime aktarabiliriz.
(08-04-2011 02:44 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]

Dövseydin keşke çocuğu totos.gif

Yok öyle deme haklı yani.Arkadaşın dediklerinin olması biraz zor çünkü Warrock hardcore bir oyun seri ve hızlı kimse kapıyı kırmayı felan beklemez direk dalarlar valla Big Grin
Keşke bu konularda tecrübem olsada ben yapabilsem Big Grin Ayrıca zor olacağını sanmam mesela kapı kenarına geçer orda tuşa basar adam omzuyla kırar veya ayağıyla Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler