Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çara Giremiyorum Kullanıcı Oyunda Diyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Lütfen yardım edin çarıma girmeye çalışıyorum kullanıcı oyunda diyor başka çarla giriyorum user liste bakıyorum çarım yok yardım edermisiniz lütfen.
charın bugta kalmış ticket at Smile başka charla bir kaç kere gir
Subject: It's about an error known as 'user already logged in'

Greetings War Rock Team;

I've got a problem which is about accessing to the game. When I try to log in to the game, I get the error called 'user already logged in'. As a matter of fact, I'm unable to log in to the game. And hence, owing to the stataments that I've already mentioned, there must be some problems related to that issue. As a consequence, I really need you help me and get the problem fixed as soon as possible.

Thank you so much for all the things you do for us,

Best Regards.

Hesabın bugda kalmış. Hesabın ile resmi siteye giriş yapıp yardım butonun dan in game issues ı işaretleyerek bu ticket'i at en kısa sürede açılır. Tabi charında başkaa biri yok ise. Middle ve Europe serverlarına bakmanı öneririm.beyfendi
çarına baska bır kısı gırmıstır yabancı serverlerde carının soymus olabılırler pc de keygoler warsa gecmıs olsun
ticket at 1 gün sonra açılır
İnternet bağlantın gittide öylemi kullanıcı adı oyunda diyor. Arkadaşım sen biraz bekleyip gir öyle olağanüstü birşey olmamış ki. Benim mesela internet bağlantım girerdi hemen girmeye çalışırdım kullanıcı oyunda derdi 5 bilemedin 10 dakika sonra açılırdı
(08-04-2011 01:03 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Subject: It's about an error known as 'user already logged in'

Greetings War Rock Team;

I've got a problem which is about accessing to the game. When I try to log in to the game, I get the error called 'user already logged in'. As a matter of fact, I'm unable to log in to the game. And hence, owing to the stataments that I've already mentioned, there must be some problems related to that issue. As a consequence, I really need you help me and get the problem fixed as soon as possible.

Thank you so much for all the things you do for us,

Best Regards.

Hesabın bugda kalmış. Hesabın ile resmi siteye giriş yapıp yardım butonun dan in game issues ı işaretleyerek bu ticket'i at en kısa sürede açılır. Tabi charında başkaa biri yok ise. Middle ve Europe serverlarına bakmanı öneririm.beyfendi

Evet diğer serverleri bi dene..
1 saat bekle Big Grin açılır.
(08-04-2011 01:19 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]çarına baska bır kısı gırmıstır yabancı serverlerde carının soymus olabılırler pc de keygoler warsa gecmıs olsun

Naptın sen bi anda öyle ya Big Grin
(08-04-2011 01:19 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]çarına baska bır kısı gırmıstır yabancı serverlerde carının soymus olabılırler pc de keygoler warsa gecmıs olsun

ne alakası var charı bugda kalmış yanlış bilgi verme !
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler