Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mvpreflexx=hack konusu !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Konuyu açan kişiyi tanımıyorum fakat böyle saçma sapan bir konu görmedim ben kimse bir başkasına tw vermek zorunda değildir.Bir çok kez bizim başımızada geldi bu elinde hiç bir kanıt olmadan hack diye kimseyi suçlayamazsın Moderatörlerde konuyu görmediler mi acaba merak ediyorum
beyinsiz Big GrinBig Grin:Big Grin
Maçın videosunu upload ediyorum.

Ammo atmaya devam, sefil herifler.TV verseydim hack konusu açtığınız gibi, özür konusuda açıcakmıydınız?

Sana da konu için teşekkür ederim Mert.
Tv vermek aptallıktır pc ni hertürlü tehlikeye açık hale getirmektir. En son forumdan birinin ekran kartını yaktılar Kimseye tv vermeyin.
(08-04-2011 01:05 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Maçın videosunu upload ediyorum.

Ammo atmaya devam, sefil herifler.TV verseydim hack konusu açtığınız gibi, özür konusuda açıcakmıydınız?

Sana da konu için teşekkür ederim Mert.

Seviyorum seni kardeşim sen olsan sende yapardın Smile)
Gereken yapıldı zaten konu kaldırıldı daha uzatmanın bi anlamı yok. Kimse kimseye Team Viewer vermek zorunda değildir, birisine hack diyen kişi kanıtıyla birlikte açar.
clan harici kimseye tw vermeyin
Mustafa hackse ben adam değilim.
Yazık la Big Grin Mustafa arkandayım daimi ..
(08-04-2011 01:09 AM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Tv vermek aptallıktır pc ni hertürlü tehlikeye açık hale getirmektir. En son forumdan birinin ekran kartını yaktılar Kimseye tv vermeyin.

Ovv onu nasıl becermişler. Kesinlikle zaten öyle olmalıydı. TW'nin böyle bi program olduğunu bilmiyordum önceden öğrendimki resmen sizin bilgisayarınıza giriyor istediğinizi yapabiliyor. Ya System32'yi silmeye kalkan falan olsa.

Yazık yazık... Kimseye hack olmadığınızı kanıtlamak zorunda değilsiniz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler