Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendinizi Tanıtın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

War Rock bölümünde eksik bir konuydu artık kendinizi tanıtabilirsiniz.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?...pic=199027
Tanış olalım mı ?
Adım Berkay soyadım şık yarışmaya istanbuldan katılıyorum kendime göre bödüşü gıllı ayak parmaklarının 3 ü eksik bir bayan arıyorum yatım , katım , arsalarım yok
ama olsun olabilirde fani dünya sonuçta benle tanışmak isteyen bayanları bekliyorum numara +900 05.. Big Grin
(08-03-2011 11:39 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Adım Berkay soyadım şık yarışmaya istanbuldan katılıyorum kendime göre bödüşü gıllı ayak parmaklarının 3 ü eksik bir bayan arıyorum yatım , katım , arsalarım yok
ama olsun olabilirde fani dünya sonuçta benle tanışmak isteyen bayanları bekliyorum numara +900 05.. Big Grin

Yerlerdeyim panpa Big Grin
Ad-Soyad:Furkan Dana
Çıkış Tarihi:05.08.1995(perşembeyi cumaya bağlayan gece 00.30)
Warrocka giriş tarihi: __.08.2008
Warrocku ne zaman bırakırsınız: Ne zaman ölürsem ARTİST
Eğitim durumunuz: Lise 3'e geçmeye uğraşıyoz
Sevdiğiniz mapler: Hangi mapta iyi adam vurusam orayı severim
Forum hakkındaki düşünceniz: Şu çok erken mesaj gönderiyorsunuz yazısından nefret ediyorum.
En sevdiğiniz üye: Furkan Erşen
Memleket: Sinop/Erfelek
Tuttuğunuz takım: Galatasaray
Hobilerim: Warrockda adam vurunca f11 basmak.
Warrock neden saçma: Medic olmadığı halde kanamalı adamın medic medic diye bağırması.
İyi forumlar gençler Big Grin
Bu da benim resmim Big Grin
[Resim: dm-V9CY.jpg]
Adım mehmet soyadım yaman
Konyadan katılıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Big GrinBig Grin
arkadaşlar resmi forumdaki konunun altına yorum atın buraya değil.
(08-04-2011 12:12 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Şakamı yapıyosunuz Big Grin verdiğim linkten kendinizi tanıtın demek istemiştim

Olsun burada vatan toprağı
Adım Yeter Soyadım Bıktım Big Grin
(08-03-2011 11:39 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Adım Berkay soyadım şık yarışmaya istanbuldan katılıyorum kendime göre bödüşü gıllı ayak parmaklarının 3 ü eksik bir bayan arıyorum yatım , katım , arsalarım yok

Sululuğu başlatan sensin. m045.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler