Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Hızım ve WarRock Lag Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben üniverste lojmanlarında oturuyorum. Yani bi modemim yok üniverstenin verdiği neti kullanıyorum. İndirme hızım 5-8 mbps arasında

Speedtest çok garip çıktı Smile Ama sadece Warrock'ta lag oluyor. DotA, Counter Online vb. online oyunlarda ping veya lag sorunu yok Ss.gif
[Resim: 1415615596.png]
tek çözümü var mesela dostluk maçı yapıcaksın 4v4 ilk başta odaya giriceksin sonra diğer 7 kişide odaya girdikten sonra sen server a gir çık yapıp tekrar odaya giriceksin 3 senedir böyle yapıyorum
(08-03-2011 07:28 PM)Wrking62 Yazılan: [ -> ]tek çözümü var mesela dostluk maçı yapıcaksın 4v4 ilk başta odaya giriceksin sonra diğer 7 kişide odaya girdikten sonra sen server a gir çık yapıp tekrar odaya giriceksin 3 senedir böyle yapıyorum

Sıkılmadın mı? Big Grin
Ohaa çok iyi aslında ama çok kişi kullandığı içindir büyük ihtimalle.
Gayet iyi sorun olmaması lazım aslında.
Usta siz SpeedTest'e güvenmeyin. Yani Modem yok ya belki üniversite'nin dağıttığı internetin hızına bakıyodur speedtest. Yani Üniversite 100mbps dağıtıyorsa bana gelen 5-10 mbps. Yoksa 66mbps net mi olur Smile Ama indirme hızım 5-7 mbps Ss.gif. Niye 999 gözüküyorum anlamıyorum Ss.gif Gamebooster da zaten oyunda hata veriyor Ss.gif
(08-03-2011 07:28 PM)Wrking62 Yazılan: [ -> ]tek çözümü var mesela dostluk maçı yapıcaksın 4v4 ilk başta odaya giriceksin sonra diğer 7 kişide odaya girdikten sonra sen server a gir çık yapıp tekrar odaya giriceksin 3 senedir böyle yapıyorum

Onu da deniyorum aslında ama oda olmuyor Ss.gif
Vay be derdin bu olsun DOST
off benim böyle olucak Smile
Referans Adresler