Ben macda olmasam buna inanıcamda be müslüman bu kadar yalan olmaz ne ara siz video cekıyoruz dedınız ulan mubarek gunde allahdan korkun utanmada yok yalanın haddi hesabi yok oyundan ana bacı soverken ezık carlarla gırıp soven kımdı konusdurtmayın benı burda terbıyesız herıf bırı ts de basıma kral kesılır bırı burda artıstlık yapar efendı olun efendi tek basıma alayınıza yeterım rahat olun ve bi zahmet konuyu kıtleyın artık cıgrından cıkıyor !
Tavrınız hiç hoş değil kadir,bence uyarılmalısınız.
Beyler ortalığı kızıştırmaya çalışmayın. Hakaret ettiği için arkadaştan özür dilemesini bekliyorum.
Burda benım tavrım ıyı degılse burda 30 yorum var hangı yorum ıyı ? bunu bana acıklayın ben bu luckluck ıcın 50 kez yetkılerle konusdum bu adam benle muhattab olmasın uyarın dıye kac kez uyarcaz dedıler bumu sonuc ? Burada bısey konusuyoruz tartısıyoruz adam oyunda dıyor 30 yasındayım ts cagarıyor forumda 15 yasıdna bana kadir dıye hıtap edıyor agza alınmıcak kufur edıyor onun tavrı ıyı de benım tavrımmı kötü ?
Bana bu yaşdan sonra kimse konusmayıda yazmayıda ogretemez hakedene adam gıbı konusurum hakedene haketttıgı gıbı konusurum sizler nasıl benım ve klanım hakkında konusuyorsanız bende konusurum o zaman sizde bu konuyu acdıgım gibi kıtlıceksınız ki sorun cıkmasın siz agzınıza gelenı yazın ben bı kelıme yazayım gucunuze gıtsın ne guzel iş bravo

Sadece gülüyorum size...
Forum kuralları saygısızlık yapmak yasak dıyor 15 yasındakı bır cocuk benımle o şekil konusur kadir diye bana hıtap ederse ilk saygısızlıgı o yapmış olur...
(08-03-2011 03:17 PM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]Burda benım tavrım ıyı degılse burda 30 yorum var hangı yorum ıyı ? bunu bana acıklayın ben bu luckluck ıcın 50 kez yetkılerle konusdum bu adam benle muhattab olmasın uyarın dıye kac kez uyarcaz dedıler bumu sonuc ? Burada bısey konusuyoruz tartısıyoruz adam oyunda dıyor 30 yasındayım ts cagarıyor forumda 15 yasıdna bana kadir dıye hıtap edıyor agza alınmıcak kufur edıyor onun tavrı ıyı de benım tavrımmı kötü ?
Bana bu yaşdan sonra kimse konusmayıda yazmayıda ogretemez hakedene adam gıbı konusurum hakedene haketttıgı gıbı konusurum sizler nasıl benım ve klanım hakkında konusuyorsanız bende konusurum o zaman sizde bu konuyu acdıgım gibi kıtlıceksınız ki sorun cıkmasın siz agzınıza gelenı yazın ben bı kelıme yazayım gucunuze gıtsın ne guzel iş bravo
Sadece gülüyorum size...
Forum kuralları saygısızlık yapmak yasak dıyor 15 yasındakı bır cocuk benımle o şekil konusur kadir diye bana hıtap ederse ilk saygısızlıgı o yapmış olur...
Oyunda ettiğin küfürleri adminlere verdim gösterdik dediler daha çok var istersen yayınlarım

Üstelik ben senin yaşını büyük olduğuna inanmıyorum abi diyip dememek benim hür irademdir. Bu arada yaşım 18
Yaşla adam olunmuyor, olgunluğunu alamamışsın demek ki. İstediği kişi istediğine abi de der kadi de semih de der kimse kimseye karışamaz burası sanal alem sonuçta kimse kimsenin abisi kardeşi değil. ben 21 yaşındayım 10 yaşındaki çocuk bana semih dediğinde benim zoruma gitmiyor çünkü benim zoruma gidecek birşey yok. Şimdi bu konuşmaların çok yanlış burada herkes görevini yapıyor ve gereksiz şeyler için uyarıyor bu konuyu daha fazla uzatacağınıza, yaşı falan unutup hakaret ettiğin kişiden özür dile.
O zaman benımde konusma tarzım bu şekil bende 15 yasındaki birine bide ben onu sevmıyorsam bebe dıye hıtap ederim sen nasıl abi diye hitap etmiyorsan bende böyleyım. Karsıma ts ye cıkıcak kadar cesaretın olmadıgı ıcın burdan atıp tutuyorsun. !