Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClub event v2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Takımımız sahurcu olduğu icin sahur vakti eventin olması pek münasip görülmüştür panpişler.

Şimdiki eventimiz fizik kanunlarını alt üst etmekle beraber "fizik kuralları ne la? " dedirtecek bir kural ihlali.

http://www.youtube.com/watch?v=Hx0ch4hKT...ata_player

http://www.youtube.com/watch?v=Hx0ch4hKT...ata_player

Burada parasutle atlarıkdan sonra bayanın saclarını aynı atmosferde aynı hava şartlarında saçlarınızı oynatmadan videoya kaydederseniz ödülümüzü almaya hak kazanacaktır.

Evet, kural basit paraşüt ile beraber assagiya inerken bayanın sacları ve erkeğin o yüz ifadesini anlatan 7 KELİMELİK cevap verene ödülümüzü almaya hak kazanacaktır.

Ödülümüzü açıklamak istemiyorum supriz olacak, Holdinglerim var benim, okulun ağasiyim ben.. Sacını basını yolarim senin, mağdurum ben mağdur.. Ödülümüz suprizdir.

Special thanks : Noterimiz Batuhan Merci'ye ty onun haberi olmayan izni ile konumuzu on topic yapıyoruz.
Event ogle vakte kadar sürecektir. Tüm kamuoyuna duyurulur...
1m den atlamış gibi gözüküyorlar Smile (7 kelime olması şartmı ) ?
Sanki yatakta vakit geçiren iki kişi gibiler.

Nasıl ? Big Grin
Evet grubun başkanı olarak v3 de cover yapmanızı istiyorum. Tongue

Sen ne ara başkan oldun demeyin bu grup özgür ve anarşist herkes kendi kafasına göre takılıyor.İsteyen imparatoruyum bile diyebilir kurucu belli zaten. Big Grin

Etkinliğin Sahurdan İftara kadar sürmesi daha güzel olmazmı sevgili CEO Smile

''Saygım var size ama naparsın epic fail.''(7 kelime cevabı)
O zaman grup ismi "gün boyu ayakta duran Oruçlular" olsun Big GrinBig Grin
7 kelime shard.

Tabisi grup özgür fakat taşkınlık yaratmamak şartı ile her üye etkinlik yapablir, tek ben değil diğer üyelerin de firlama yönlerini bekliyoruz .D

Durdurun forumu, iniyoruz.
İftara kadar olursa konu assagiya kayacak. Zaten gören olmaz pek gibi düşünüyorum.

Ts'de iftar vakti feyzli kardesim ile helal dairesinde siz dostlarıma iftara doğru adlı poroğramimizla iftar bitimine kadar yayın yapmayı planlamaya çalısmaya calisisacagiz.
(08-03-2011 04:23 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Sanki yatakta vakit geçiren iki kişi gibiler.

Nasıl ? Big Grin

Babe onlar havada ama nasıl yatak pozisyonu verecekler anshauwjjsn Big Grin
Uyumam lazım yoksa iyiye gitmeyecek halim Smile
-"Paraşütle atlayıp saçı bozulmadan inen çılgın çift"

-"Salak salak gülen adamla salıncakta sallanan kız"

-"Deliyim ben gülerim, tüy gibi yere inerim"

Aklıma bunlar geldi.
3. iyiymis xD
Medic basan ellerin dert görmesin canım sevgilim Big GrinBig GrinBig Grin
Şimdi acıklardım ama uyarı puanı almaktan korkuyorum..Nasıl oldu mu ? Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler