Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock 7. Slot Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 7. Slot öncelikle gelirse iyi olur tabiki ama 7.slot içinde bir sürü planda vardır yani.

*Şimdi 7.Slot gelicek tabikide bunu F2P'mi yapıcaklar (Düşük ihtimal) yoksa Premium için yapıcaklardır kesinlikle belkide.
*Gold Pre alana hem 5 hemde 7.slot verebilirler silver'da zaten 5. Slot veriliyor ama şöyle birşeyde olabilir Gold'a sadece 5. Slot verip Platinium'a 5 ve 7 verebilirler.
*7. Slot Silah içinde gelebilir PX içinde gelebilir. Belkide 2 inci bir Retail içinde gelebilir.

"Şahsi görüşüm 7. Slot Px için gelmeli. 3 Silah hatta 2 inci slotuda eklersek 4 silah fazlasıyla yeter ve 4 silah olmasının Kesinlikle bi anlamı yok. Bu yüzden 7. Slot PX için gelmeli hatta 7. Slot içinde 2 tane px itemi alınabilir veya tek px itemide verebilirler. Şuan 6'ıncı slotta iki tane px kullanabiliyoruz 7. Slot'ada 2 tane px verirlerse off dehşet olur Big Grin

Kısacası HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN... PARAYA BAKAR HEPSİ Big Grin
Tam gaz sömürmeye devam GamersFirst...
7. sloth 'a tuvalet kağıdı gelsin.

Burak Kandöker

(08-03-2011 12:22 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]7. sloth 'a tuvalet kağıdı gelsin.

Böyle bir espri yapılmıştı resmi forumda photoshop ile ilginç bir görüntü ortaya çıkmıştı Nemico böyle birşey olmayacağını söyledi. Smile
Bence 2. bir bomba yada gözlük vb. bişey konulabilir.
7.bölmeye silah gelirse oyun saçmalamanın doruklarındadır anlayın.düşünseniz 3 4 famasla dolaşan adamı.Zaten gerçekçilik vasat bu silahlar neresinden çıkıyor bu adamın derken 7. bölmeye silah gelsin tam olsun.Ama kostüm ile 7.bölmenin ne alakası var anlamadım.Bence yeni eşyalar çıkarıp sadece 7 de kullanılabilir hale getirip 7 yide platinium ile açtırabilirler.Böylece G1 paraya para demez.Mesela çelik yelek, gece görüşü, fazladan mühimmat eşyası, termal kamera vs... Termal kamera biraz abest kaçar wh gibi olur ama G1 para için herşeyi yapar bunuda unutmayalım Smile
ben 8.slot silahını 1 e koyuyorum 1.slotuda xe kolay oluyor Big Grin
(08-03-2011 01:30 AM)İlkem ERTEN Yazılan: [ -> ]Bence 2. bir bomba yada gözlük vb. bişey konulabilir.

aynen mesela flashtan korunma gözlükleri flasha basınca kör olmamamızı sağlayan bir gözlük olsa hiç fena olmaz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler