Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M60 Retail ve Platinium Premium(Almanya)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
2000 olursa süper olur Smile
100 tl yi geçmesinde ne olursa olsun
çok yakında bizede geliyor bilgisini aldım
g36 alınırmı acaba m60 varken ^^
(08-02-2011 11:40 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]çok yakında bizede geliyor bilgisini aldım

ozden abi ortalama bi fiyat söylermisin merak ettikte kaça gelebilir
bakın biz böyle her çıkana atlayıp aldıktan sonra bu adamlar bize 3000 e de satar 5000 g1e de satar . biz kendimiz fiyatları böyle uçuruyoruz . bakın rağbet az olsun herkes tavrını koysun çok değil iki hafta sonra bakın fiyatlar nasıl düşüyor . arkadaş dünyada herşeyin en pahalısını almak bizim kaderimiz mi ya ben almıcam kesinlikle . benim tavrım bu
g36cd de 2000 g1 m60 da burda bi saçmalık olmalı Big GrinBig Grin
M60 retail bile bu kadar fiyata veriyorlarsa bu oyun oynanmaz daha ya ayıp.

TR de T-Bomb u olmayan bi ben varım heralde adamlar çekti en sonunda 1200 G1 e valla iyi kazıklıyorlar Türkleri helal adamlara bunu da 2000 den satarlar sonradan 5000 e çıkarırlar.
almanyada neyse türkiyede de o olması lazım.Ayrım yapılmaması lazım zamanında 80 küsür dolara famas retail verildi.Bu fiyat m60 a normal
(08-02-2011 11:43 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]bakın biz böyle her çıkana atlayıp aldıktan sonra bu adamlar bize 3000 e de satar 5000 g1e de satar . biz kendimiz fiyatları böyle uçuruyoruz . bakın rağbet az olsun herkes tavrını koysun çok değil iki hafta sonra bakın fiyatlar nasıl düşüyor . arkadaş dünyada herşeyin en pahalısını almak bizim kaderimiz mi ya ben almıcam kesinlikle . benim tavrım bu

+1
Famasa 150-250 lira veriyordunuz, M60'a 60-120 lira veriyordunuz vede şuanki fiyatları düşük olduğu için şaşırıyorsunuz. Şaşırmanızın tek sebebi o eskiden yapılan Retail satışlarının K2 tarafından yapılmaması sebebiyle dünyadaki piyasayı belirleyen satıcıların ( zaten 1-2 tanelerdi ) belirledikleri fiyatlardı. 250 liraya aldığınız famas retailinin veya diğer o retaillerin hiçbirinin 1 kuruşu dahi G1'e gitmedi, kafası çalışan bazı girişimciler zengin oldu o kadar. Haliyle 2000G1 normal bir fiyat son derece. G36d ile M60'ın aynı fiyat olmasıda o kadar normaldir.

Lakin oradan 2000 burada 5000 olur tarzı mesajları kimse kusura bakmasın ama zekadan uzak görüyorum, Türklere hep geçiriyorlar tarzı mesajları zekadan uzak görüyorum. Kendi kendinizi eziyorsunuz. T-bomb'un 1200G1 olmasının tek sebebi oyunu oynayan oyuncuların aşırı tepki göstermesidir.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler