Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hepsiburada.com (Yardım)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler yakın zamanda Hepsiburada'dan alışveriş yapıcağım.Sorum var eğer konu hakkında tecrübesi olan varsa yardım ederse sevinirim.

Aldığınız ürün eve ne kadar sürede ulaşıyor?

Eft veya havale ile (eft olursa güzel olur) nası alırız.

Kapıda ödeme konusunda bilgisi olan varsa yardım edebiril mi?

Kargo ücreti alıyorlarmı 25 kilo alıcağım şey ve İstanbul Pendik'de oturuyorum.

Eğer alışveriş yapan varsa aranızda biraz bilgilendirirse sevinirim.
(08-02-2011 11:25 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Beyler yakın zamanda Hepsiburada'dan alışveriş yapıcağım.Sorum var eğer konu hakkında tecrübesi olan varsa yardım ederse sevinirim.

1) Aldığın ürün firmadan ne zaman gelirse aynı gün kargoya veriyorlar..Eğer ürün ellerinde varsa sipariş onayı alındıktantan sonra kargoya veriyorlar.
2)HAVALE/EFT İndirimi oluyor. Ürünün Fiyatına Göre Değişiyor. Ürün ödemesi yaparken Seçim yapıyorsundur. Bu Konuda Pek bilgim Yok
3)KDV Hariç 100-5.000 TL arasında Kapıda ödeme yapabiliyorsun.(sitesindeki bilgi)
4)Bazı ürünlerde kargo bedava oluyor bedava kargo olmayan ürünlerden kargo ücreti alınmakta..
(08-03-2011 12:59 AM)ahmetyavuz Yazılan: [ -> ]
(08-02-2011 11:25 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Beyler yakın zamanda Hepsiburada'dan alışveriş yapıcağım.Sorum var eğer konu hakkında tecrübesi olan varsa yardım ederse sevinirim.

1) Aldığın ürün firmadan ne zaman gelirse aynı gün kargoya veriyorlar..Eğer ürün ellerinde varsa sipariş onayı alındıktantan sonra kargoya veriyorlar.
2)HAVALE/EFT İndirimi oluyor. Ürünün Fiyatına Göre Değişiyor. Ürün ödemesi yaparken Seçim yapıyorsundur. Bu Konuda Pek bilgim Yok
3)KDV Hariç 100-5.000 TL arasında Kapıda ödeme yapabiliyorsun.(sitesindeki bilgi)
4)Bazı ürünlerde kargo bedava oluyor bedava kargo olmayan ürünlerden kargo ücreti alınmakta..

Teşekkürler.
Referans Adresler