08-02-2011, 03:27 PM
31.07.2011 veya 01.08.2011 gecesi ben bi kredi kartıyla Gold Premium alacaktım warrock.netten aldım fakat 3. aşamayı yapmadı devama tıkladım olmadı ve premium E-Postaya gönderilmiştir dedi baktım yok yani bildiğiniz kazıkladı gibi bişey G1. Ben de hemen vakit kaybetmeden mağdurluğumu dile dökerek ticket yolladım gelen Ticket cevapları bunlar ;
Bu Ticketlardan bi şey anlamadım ben heleki son tickettan bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
Ticket 1 :
Gold Premium ve G1Credits satın alma ile ilgili GamersFirst Ödemeler Takım başvurduğunuz için teşekkür ederiz.
Size daha iyi yardımcı olmak amacıyla, lütfen bu bilet cevap verecek ve aşağıdaki bilgileri içermelidir:
*Ödeme yöntemi (Moneybookers, ClickandBuy, vb.) Kullanılır.
*Satın alma tarihi.
*İşlem ve Sipariş No.
*E-posta ödeme sağlayıcınızdan aldığınız ekran görüntüsü.
İstenen bilgi almış gibi kısa zamanda bu konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Bizimle bağlantı kurduğunuz için tekrar teşekkür ederim.War Rock deneyiminin keyfine devam umut!
Saygılarımızla,
Ticket 2 :
GamersFirst Ödemeler Destek irtibat için teşekkür ederiz. Biz bizimle irtibata geçmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Lütfen sorunun farkında olduğunu ve şu anda orijinal bilet 110731-000648 gayretle çalışıyorlar.
Ancak bazı konuların karmaşıklığı nedeniyle, tam olarak, sorunu çözmek için biraz zaman alabilir.
Mevcut bilet için ek bilgi sağlamak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
*GamersFirst hesabınıza oturum açın ve Destek üzerine tıklayın.
*Bir oyun seçin ve hesap soran seçin.
*"My Stuff" git.
*"Sorular" altında "Genel Bakış" butonuna tıklayınız.
*Orijinal biletin konu üzerine tıklayarak bilet açın.
*Aşağı doğru kaydırın ve "Update Sorunu" üzerine tıklayın.
*Gerekli tüm bilgileri girin ve "Soru Güncelleme Gönder" butonuna tıklayın.
Lütfen bu süreci hızlandırmak gibi bir konu ile ilgili birden fazla bilet göndererek imtina.
Biz içtenlikle bu işlem sırasında gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz ve gecikme yüzünden herhangi
bir rahatsızlık için özür dileriz.
Ticket 3 :
GamersFirst Ödemeler Destek irtibat için teşekkür ederiz. Biz bizimle irtibata geçmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Biz çözümü için uygun personel için bu talebi iletildi. Çözülecek bu sorun için biraz zaman alabileceğini not edin.
Biz büyük bir sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.
Ticket 4:
Biz bu zorlukları yaşıyor olduğunu duyduğumuz için üzgünüz.
Lütfen dikkat, tüm kredi kartı alımları Moneybookers ile işleme tabi tutulacaktır.
Teşebbüs işlem durumu hakkında daha fazla bilgi almak için, doğrudan CSR@moneybookers.com az
Moneybookers Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçiniz.
Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederim.
Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız,
başka bir bilet göndermek için çekinmeyin lütfen biz size yardımcı olmaktan mutlu olacaktır.
Bizimle bağlantı kurduğunuz için tekrar teşekkür ederim.WarRock deneyiminin keyfine devam umut!
Bu Ticketlardan bi şey anlamadım ben heleki son tickettan bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
Ticket 1 :
Gold Premium ve G1Credits satın alma ile ilgili GamersFirst Ödemeler Takım başvurduğunuz için teşekkür ederiz.
Size daha iyi yardımcı olmak amacıyla, lütfen bu bilet cevap verecek ve aşağıdaki bilgileri içermelidir:
*Ödeme yöntemi (Moneybookers, ClickandBuy, vb.) Kullanılır.
*Satın alma tarihi.
*İşlem ve Sipariş No.
*E-posta ödeme sağlayıcınızdan aldığınız ekran görüntüsü.
İstenen bilgi almış gibi kısa zamanda bu konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Bizimle bağlantı kurduğunuz için tekrar teşekkür ederim.War Rock deneyiminin keyfine devam umut!
Saygılarımızla,
Ticket 2 :
Lütfen sorunun farkında olduğunu ve şu anda orijinal bilet 110731-000648 gayretle çalışıyorlar.
Ancak bazı konuların karmaşıklığı nedeniyle, tam olarak, sorunu çözmek için biraz zaman alabilir.
Mevcut bilet için ek bilgi sağlamak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
*GamersFirst hesabınıza oturum açın ve Destek üzerine tıklayın.
*Bir oyun seçin ve hesap soran seçin.
*"My Stuff" git.
*"Sorular" altında "Genel Bakış" butonuna tıklayınız.
*Orijinal biletin konu üzerine tıklayarak bilet açın.
*Aşağı doğru kaydırın ve "Update Sorunu" üzerine tıklayın.
*Gerekli tüm bilgileri girin ve "Soru Güncelleme Gönder" butonuna tıklayın.
Lütfen bu süreci hızlandırmak gibi bir konu ile ilgili birden fazla bilet göndererek imtina.
Biz içtenlikle bu işlem sırasında gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz ve gecikme yüzünden herhangi
bir rahatsızlık için özür dileriz.
Ticket 3 :
Biz çözümü için uygun personel için bu talebi iletildi. Çözülecek bu sorun için biraz zaman alabileceğini not edin.
Biz büyük bir sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.
Ticket 4:
Biz bu zorlukları yaşıyor olduğunu duyduğumuz için üzgünüz.
Lütfen dikkat, tüm kredi kartı alımları Moneybookers ile işleme tabi tutulacaktır.
Teşebbüs işlem durumu hakkında daha fazla bilgi almak için, doğrudan CSR@moneybookers.com az
Moneybookers Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçiniz.
Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederim.
Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız,
başka bir bilet göndermek için çekinmeyin lütfen biz size yardımcı olmaktan mutlu olacaktır.
Bizimle bağlantı kurduğunuz için tekrar teşekkür ederim.WarRock deneyiminin keyfine devam umut!