Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: RDDX9 Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
oyunu açtığımda resimdeki hatayı alıyorum. Oyunu da directx9 ile tekrar yüklememe rağmen sorun çözülmedi ne yapmam gerek ? ekran kartı ati radeon 256 mb. Patch den sonra bu sorun oldu. bir kez directx9 u yükledim oyuna girebildim. Ama sonra tekrar aynı sorun oldu. bir de dikkat ettim warrock u açarken 2 pencereye OK diyoruz Birinci pencerede OK diyemeden kapanıyor ikinci pencere açılıyor.
Oyunu almanca olarak açmayı dener misin ? Eğer açılırsa buradan haber ver...
Kardeş ilk ok bendede kendi gidiyor herkeste böyle olması lazım bu
(08-02-2011 10:33 AM)Kaptan45 Yazılan: [ -> ]Kardes ilk ok bendede kendı gıdıyor herkesde boyle olması lazım bu..

Bende de böyle herkesde böyle
Kaan abinin dediği gibi oyuna Almanca gir düzelir bizim arkadaşta bunun yüzünden oyunu bırakmıştı geri döndü Smile
oyunu tamamen kaldır ve oyunu yükledikten sonra karşına gelen DirectX 9 iptal etme onuda yükle ve bilgisayarını bütün işlemler bittiğinde resetle sorun çözülecektir

sen oyunu kuruyorsun arkadan gelen DirectX 9 kabul etmemişsin DirectX 9 kur ve pc reset at iyi oyunlar -,-
Oyuna almanca gir düzelir Smile Metenin bahsettiği şahıs benim. Bu sorun yüzünden oyunu bırakmıştım. Gamersfirst forumlarında Direct x9 hatası falan yazarsan bulursun çözümü. Herkez Almanca olarak girin diyor.
(08-02-2011 01:05 PM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]oyunu tamamen kaldır ve oyunu yükledikten sonra karşına gelen DirectX 9 iptal etme onuda yükle ve bilgisayarını bütün işlemler bittiğinde resetle sorun çözülecektir

sen oyunu kuruyorsun arkadan gelen DirectX 9 kabul etmemişsin DirectX 9 kur ve pc reset at iyi oyunlar -,-

bunu yaptım hiçbir faydası olmadı
hayret bişey ya almanca yapınca düzeldi girebildim. inş ilk patch de bu sorun düzelir
(08-02-2011 10:06 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Oyunu almanca olarak açmayı dener misin ? Eğer açılırsa buradan haber ver...

almancada dün açabildim oyunu bugün de ayrı bir hata verdi, anlamadm. warrock c++ hatası konulu mesaja bakabilir msn
Referans Adresler