Warrocka Geri Dönmeyi Düşünüorum..Ama Battlefield Play4Free devam o Ayrıda ..Warrock Dönmeye Değermi Arkadaşlar Cevaplara Göre Dönüp dönmeyeceğim..
Arkadaşların varsa ortamın varsa değer..
Fazla Yok Eskilerden Kimse Kalmadı

Cevabin İçin Teşekkürler .
Ortam varsa gel derim ama powerlevel opk'dan geçilmiyor oyun söylim
Ortam varsa gel derim ama powerlevel opk'dan geçilmiyor oyun söylim
Power Level almış başını gidiyor zaten gece saatlerinde oyun odası bulamazsan hep şifreli süper master lı odalar 2 kişi var ne yapıyorlarsa artık siz düşünün

öğle saatlerinde ise bu aralar OPK Odaları moda olmuş durumda ilk 14 odada opk room olmazdı bugün 3 tane vardı

Ortamın yoksa dönmeye deymez.Ortamım olmasa hiç oynamıyacağım son günlerde bakıyorum nereye gidiyor oyun son kodlarımıda kullanıcam ve elveda Warrock.Eğer bir mucize olursa o ayrı.
Ben Warrocku tam olarak bırakmadım ama gerçekten bıkkınlık geldi şu hacklerden. Pre almayı düşünüyordum, son 5 oyunumdan 5 ine de hack girince ve oyundan çıkmak zorunda kalınca... Yapcak bir şey kalmadı. BF P4F ye yatay geçiş yaptım. En azından hack yok

Server baglantı sorunları oluyor bazen ama oynanış çok iyi. Kısacası Wr ta huzur bulamazsın bence

(08-02-2011 03:25 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Fazla Yok Eskilerden Kimse Kalmadı
Arkadaş ortamı cqc için geçerli, eğer diğer oyundan biraz sıkıldıysan ve içinde warrock oynamak için istek varsa dön derim, arkadaşların yoksa uo, bg tavsiye ederim.
Warrock'ta takma kafana bazı şeyleri.Misal poverleveli kendine dert etmen neye lazım ki, oyunu bırakmak ya da soğumak için çok manasız bi neden.
Ayrıca hacklerden bıkanlar ard arda girdiği oyunda hack çıkarsa bıkarlar.Eğer öyle bi durumla karşılaşırsan çık oyundan bekle içinde zaten warrock oynamak için istek oluşur.
(08-02-2011 03:25 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Fazla Yok Eskilerden Kimse Kalmadı
Arkadaş ortamı cqc için geçerli, eğer diğer oyundan biraz sıkıldıysan ve içinde warrock oynamak için istek varsa dön derim, arkadaşların yoksa uo, bg tavsiye ederim.