Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 29 yaşında dede oldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kız bildiğin 20 abi Big Grin
adamların canı sıkıldıkca yapacak iş arıyorlar Big Grin
Hristiyanlar işte ergenliğe girince ilişkiye girme işlerini yapıyorlar işte sonuç böyle oluyor adam birde diyor kızımdan gurur duyuyorum diyor. Smile
Hristiyanlar işte ergenliğe girince ilişkiye girme işlerini yapıyorlar işte sonuç böyle oluyor adam birde diyor kızımdan gurur duyuyorum diyor. Smile
Türkiye'de olsa namus meselesi deyip öldürürlerdi oğlanı yada evlenirlerdi.Kızı 14 yaşında oğlana vermiş baba gurur duyuyor kızıyla
(08-01-2011 11:54 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Vay be adam torununun torununu görcek.

Konuyu okurken o geldi la aklıma Big Grin
Şimdi bu Türkiye'de olsa bilinçsiz derler bize. Ey allahım.
Her 15 senede 1 kuşak oluşuyor 90 yıl yaşasa yuh lan torunun torunun torunun... torununu görcek Smile
(08-02-2011 12:45 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Hristiyanlar işte ergenliğe girince ilişkiye girme işlerini yapıyorlar işte sonuç böyle oluyor adam birde diyor kızımdan gurur duyuyorum diyor. Smile

Görende müslümanlar yapmıyor sanar. Bu tür şeylerin önüne geçmek için cinsellik eğitimi şart. Özellikle Türkiyede.
(08-01-2011 11:54 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Vay be adam torununun torununu görcek.
Belli mi olur fani dünya Big Grin
Torunu dedeye çekerse Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler