adamların canı sıkıldıkca yapacak iş arıyorlar

Hristiyanlar işte ergenliğe girince ilişkiye girme işlerini yapıyorlar işte sonuç böyle oluyor adam birde diyor kızımdan gurur duyuyorum diyor.

Hristiyanlar işte ergenliğe girince ilişkiye girme işlerini yapıyorlar işte sonuç böyle oluyor adam birde diyor kızımdan gurur duyuyorum diyor.

Türkiye'de olsa namus meselesi deyip öldürürlerdi oğlanı yada evlenirlerdi.Kızı 14 yaşında oğlana vermiş baba gurur duyuyor kızıyla
(08-01-2011 11:54 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Vay be adam torununun torununu görcek.
Konuyu okurken o geldi la aklıma

Şimdi bu Türkiye'de olsa bilinçsiz derler bize. Ey allahım.
Her 15 senede 1 kuşak oluşuyor 90 yıl yaşasa yuh lan torunun torunun torunun... torununu görcek

(08-02-2011 12:45 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Hristiyanlar işte ergenliğe girince ilişkiye girme işlerini yapıyorlar işte sonuç böyle oluyor adam birde diyor kızımdan gurur duyuyorum diyor. 
Görende müslümanlar yapmıyor sanar. Bu tür şeylerin önüne geçmek için cinsellik eğitimi şart. Özellikle Türkiyede.