Bi tane adam beni ts ye çağırdı gittim işte neyse adamla konuşurken bana ban attı bi anda çıktı serveden girmeyi denediğimde giremedim.
Birde sagda türk bayrağı var onu normal halde göremiyorum mesela normal halde hiç bir servere bağlanmamış halde yok acaba bağlansam gelirmi?yoksa tamamen mi kayboldu.
İbrahim ocağına düştüm

Bide ts ıp si verirmsiniz bir bakayım olcakmı?
banını çözerım ban cozme kolay ıs fakat tv lazım oda leptopda yok
(08-01-2011 07:31 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]banını çözerım ban cozme kolay ıs fakat tv lazım oda leptopda yok
Tamam hiç bir sorun yok wrfirenin ts sine girdim çalışıyor türk bayrağımda var tamam herşey normal.Düzeldi heralde
hangı tsden banlandın ban çözme kolay formata falan gerek yok ayarlarım ama suan olmaz yanı
(08-01-2011 08:19 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]hangı tsden banlandın ban çözme kolay formata falan gerek yok ayarlarım ama suan olmaz yanı
Adamın çağırdı o clana ait bir ts idi yani neyse ben zaten o ts de takılmıyorum sorun yok.
Ts3 programını çalıştır > Hiçbir servera bağlanmadan > settings >identtites > Default yazısına bir kere tıkla sonra üstteki Remove ye tıkla sonra OK de
(08-01-2011 09:02 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Ts3 programını çalıştır > Hiçbir servera bağlanmadan > settings >identtites > Default yazısına bir kere tıkla sonra üstteki Remove ye tıkla sonra OK de
Başka serverda sorunum yoktu zaten o serverın ıp sini bile unuttum

(08-01-2011 09:02 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Ts3 programını çalıştır > Hiçbir servera bağlanmadan > settings >identtites > Default yazısına bir kere tıkla sonra üstteki Remove ye tıkla sonra OK de
mehmet bey herseyı yazmayın

sonra cok ts admını cıkıyor meydana
Wrfire - WrHit ts değilse boşver