Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lllkksixmxflll hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
bu arkadaşın ne ixmxf nede kks clanı ile ilgisi yoktur illegal kastığı için clandan gönderilmiştir.
Adam gördüğü her clan adını nickine yazmış.. Taktir etmek gerekir.
ixmx lerden beklerim açıkçası ama haklılar adam provakator onlardan değil
Adam hacker çıktı clanımızdan atılmıştır gereken yapılmıştır daha neyi uzatıyorsunuz arkadaşlar ? Smile
(08-01-2011 02:55 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Adam gördüğü her clan adını nickine yazmış.. Taktir etmek gerekir.

Big Grin
(08-01-2011 03:03 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]ixmx lerden beklerim açıkçası ama haklılar adam provakator onlardan değil

Sen herseye zıplama güzelim oyunda dıyorsun 30 yasındayım burda 18 bıraz delıkanlı ol banlattım senı anlıyorum kuyruk acın var ama benle bizle ugraşamazsın adam gibi işine bak muhattab olma !
(08-01-2011 03:43 AM)ixmxfbozkurt Yazılan: [ -> ]
(08-01-2011 03:03 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]ixmx lerden beklerim açıkçası ama haklılar adam provakator onlardan değil

Sen herseye zıplama güzelim oyunda dıyorsun 30 yasındayım burda 18 bıraz delıkanlı ol banlattım senı anlıyorum kuyruk acın var ama benle bizle ugraşamazsın adam gibi işine bak muhattab olma !

abi yaralarını deşme boşver Smile
Evet çar illegal yollarla (PowerLevel) kasılmaktadır.
Hiç bir zaman bu klanın kısaltmasını doğru okumadım Ss.gif
Konu gereğinden fazla uzamış ..
Referans Adresler