Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler ben oda sahibinin oyun içerisinde istediğini oyundan atmasının aslında çok faydalı olacağına inanıyorum . mesela adam odayı kurmuş karşıda hack var veya küfür eden vs. ve atmıyorlar veya kendi takımı içinde var birileri y demiyor gibi . sizce ?
Aslında iyi olur ama adaletsizde olur Sad
o zaman karşı takımdaki bütün proları atar oyundan.. Öyle birşey olmaz.
(07-31-2011 02:50 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]o zaman karşı takımdaki bütün proları atar oyundan.. Öyle birşey olmaz.

+1
O zaman adam kendini öldüren herkese hack der atar ki bu özellik olmadanda attırıyor odanın kurucusu benim atın şunu filan diyor..
buradan ne çıkarıyoruz hepimiz karşımızda olan pro oyuncuları attırıyoruz veya attırmak istiyoruz çekemiyoruz Wink
öyle şey mi olur o zaman adam rakibinden kim iyi oynuyorsa onu atar.bende karşı rakipdekini atma gibi bişey olsa daha iyi olur tabi karşı rakipdende en az iki kişi atmayı onaylamalı tabi bu 16 oladalarda daha fazla olmalı bu sadece 1 odada 2 tane hack olursa bu şekilde hacklardan temizlenir oda
Artniyetli kullanılacağı için çok mantıksız
Sadece hacklere karşı kullanılsa işe yarar ama, diğer taraftan biraz sorun oluşturabilir Smile
combat armsta öyle bi özellik var,oldukçada güzel.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler