Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lTDFl-kuralları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1. Esas olarak kuruluş amacımız kardeşlik,keyifli zaman geçirme, güzel bir oyun sergileme ve kendi aramızda bir aile oluşturmaktır.

2. Kimse clan içerisinde birbirine saygısızlık yapamaz, saygısızlık, seviyesizlik, (şaka kapsamını aşan durumlarda), ilk olarak uyarılır sonrasında clandan atılır.

3. Clan içerisinde, veya dışarısında yaşanan herhangi bir durumda bana veya Mete Han'a özel mesaj atılması şarttır.

4. Clan maçlarında TDF ekibinin kimseye tw verme zorunluluğu yoktur, aynı şekilde kimseden tw isteme durumu da söz konusu değildir. Hack olduğunu düşündüğümüz maçlardan sebep belirtmeden çıkarız.

5. Clan üyelerimiz yaşları ne olursa olsun kendilerinden büyüklere saygı göstermek zorundadırlar. Clanın diğer oyunculara karşı yaptığı tüm saygısızlıklar değerlendirmeye alınır, gerekli cezalar verilir. "Küfür" clandan atılma sebebidir.

6.TDF üyesi herkes bu kuralları okumakla yükümlüdür. Saygılar dilerim.

Slapnippy,Can
Bişey sormak istiyorum Can Abi ben nc atmayı düşünüyorum.Clanla ilgili bir nc atmak istiyorum.Başında TDF mi yoksa Slap mı olmasını istersin? Big Grin
(07-30-2011 11:05 PM)liquiDate Yazılan: [ -> ]Bişey sormak istiyorum Can Abi ben nc atmayı düşünüyorum.Clanla ilgili bir nc atmak istiyorum.Başında TDF mi yoksa Slap mı olmasını istersin? Big Grin

Mete'nin nickinin başındada slap var istersen slaplı bişiy yap ama tdf li yapsanda hoş olur.
(07-30-2011 11:09 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]
(07-30-2011 11:05 PM)liquiDate Yazılan: [ -> ]Bişey sormak istiyorum Can Abi ben nc atmayı düşünüyorum.Clanla ilgili bir nc atmak istiyorum.Başında TDF mi yoksa Slap mı olmasını istersin? Big Grin

Mete'nin nickinin başındada slap var istersen slaplı bişiy yap ama tdf li yapsanda hoş olur.

Slap'lı olucak başı büyük ihtimalle bu hafta halledicem.
(07-30-2011 11:13 PM)liquiDate Yazılan: [ -> ]

tdf yi de koy içine sıkıştır araya bir yere Smile
Clan dağıldı hiç selam verdiğin yok Big Grin

Ama tdfcaptainde var Smile İyi düşün zaren slap neki Smile
(07-30-2011 11:18 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]

Ama tdfcaptainde var Smile İyi düşün zaren slap neki Smile

Can abi önerdi slap olsun dedi onun için Smile
4. Clan maçlarında TDF ekibinin kimseye tw verme zorunluluğu yoktur, aynı şekilde kimseden tw isteme durumu da söz konusu değildir. Hack olduğunu düşündüğümüz maçlardan sebep belirtmeden çıkarız.

Olay bu beyler gerisi fıs bu arada bölümün hayırlı olsun açılmış
Ne ara clan açtın la başkan mı oldun şimdi başkanım Big Grin
Güzel kurallar özellikle bu tw konusunu yazmanı isteyecektim can Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler