Quickv3rb adlı char bir hırsızın gazabına uğramıştır, nasıl çaldı, nasıl gizli sorusunu buldu, bunlara anlam veremiyorum...
Tek bildiğim birşey var, dün gece biraz oynadım, oyundan çıktım ve sabah baktığımda şifre yanlış diyordu.
Neyse canımız sağolsun, yeni char "0ttoman34" tür...
Saygılar.
Artık girdiğiniz linklerde hatta o forumda SS olan konuya girseniz bile onun çerezlerine keylog koyulabiliyor.
Şifreni başka yerlerde girdin mi ya da birine verdin mi ? Dün gece olanları anlat,oyundan sonraki sularda neler yaptın,kaçta yattın,kaçta kalktın ?
Bu soruların cevabını bilelim ki hırğızı bulalım.Bi'de KasperSky Online Scanner ile bi'tarat PC'ni.
(12-23-2009 06:59 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Artık girdiğiniz linklerde hatta o forumda SS olan konuya girseniz bile onun çerezlerine keylog koyulabiliyor.
Şifreni başka yerlerde girdin mi ya da birine verdin mi ? Dün gece olanları anlat,oyundan sonraki sularda neler yaptın,kaçta yattın,kaçta kalktın ?
Bu soruların cevabını bilelim ki hırğızı bulalım.Bi'de KasperSky Online Scanner ile bi'tarat PC'ni.
Pc'de keylogger yada trojen gibi virüsler var sanırım. Daha öncede hesaplarım çalındı.
(12-23-2009 07:59 PM)Quickv3rb Yazılan: [ -> ] (12-23-2009 06:59 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Artık girdiğiniz linklerde hatta o forumda SS olan konuya girseniz bile onun çerezlerine keylog koyulabiliyor.
Pc'de keylogger yada trojen gibi virüsler var sanırım. Daha öncede hesaplarım çalındı.
be güzel kardeşim virüs olduğunu biliyorsun charlarının çalındığını biliyorsun neden gerekli önlemleri almıyorsun :-/
Ben internet yavaşlayınca hemen sanıyorum keylogger vs virüs var hemen Format atıyorum içim rahatlıyor
(12-23-2009 08:40 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ] (12-23-2009 07:59 PM)Quickv3rb Yazılan: [ -> ] (12-23-2009 06:59 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Artık girdiğiniz linklerde hatta o forumda SS olan konuya girseniz bile onun çerezlerine keylog koyulabiliyor.
be güzel kardeşim virüs olduğunu biliyorsun charlarının çalındığını biliyorsun neden gerekli önlemleri almıyorsun :-/
Gerekli önlemleri alıyorum. Sadece WR hesaplarım değil, MSN, Facebook, Myspace gibi hesaplarımda çalındı...
Keylogger yada trojen gibi birşey olduğunu düşünüyorum. Format atıcam yarın inşallah.
Sağlam bi'antivirüs programı şart sana o zaman,üstüne güvenlik duvarı da kur zone alarm falan o zaman keylog .og girer senin PC ye xD PC biraz kasacaktır ama.. [Yalnız hırsız çok profesyonel değil ise]
Birazdan konu kapanacaktır,son mesajlarınızı edin !
Konuyu şimdi kapat Alper, ben sadece Warrock oyuncularına yeni nickname'imi ve hesabımın çalındığını bildirdim, çözüm aramıyorum. =)
Kapatabilirsin yani.