Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can abiye vs al dedik ve...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Baya zor olmuş olmalı Big Grin
Can abisi Big Grin
Cano cano gel bi 3ws3 alalım sizin clanla ?
(07-30-2011 03:25 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]bi dk . lucky kardeş burada bir çarpıtma var . şimdi lwl ler düşük diye alay etmişsiniz kendi aranıza ve bu alayı forumada taşımışsın . ama maçın sonucu ss neden koymadın acaba ?

Forumun zeki kişiliği maçlar'ın biri 9-0 diğeri 9-1 bitti. SS almaya layık görmedim. Kimseyi tahrik ettiğim veya alay ettiğimde yok. Hayal gücünün sınırlarını başka noktalarda zorla.
(07-30-2011 04:36 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(07-30-2011 03:25 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]bi dk . lucky kardeş burada bir çarpıtma var . şimdi lwl ler düşük diye alay etmişsiniz kendi aranıza ve bu alayı forumada taşımışsın . ama maçın sonucu ss neden koymadın acaba ?

Forumun zeki kişiliği maçlar'ın biri 9-0 diğeri 9-1 bitti. SS almaya layık görmedim. Kimseyi tahrik ettiğim veya alay ettiğimde yok. Hayal gücünün sınırlarını başka noktalarda zorla.

konunun başlığı bile alaycı kendini kandırma lütfen . ayrıca ss olmadan sadece lwline bakarak mı inancak bu millet . hayal gücü de ne dersen de bu böyledir zeki olmaya gerek yok
(07-30-2011 03:34 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Big Grin can dısıne göre rakıp bulmus

İşte bu bende bunu yazıcaktım Big GrinBig Grin
Yahu ne adamsınız yaa Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler