Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe - Sivasspor - Mersin İdman Yurdu Küme Düşücek ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Mersinde oturan bir fenerli olarak umarım yalan haberdir diyorum ..

MHP'li Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim." diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti.

Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek
Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu.

3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu.

Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.

"YAZILANLAR GAYET AÇIK"

Twitter hesabını ve yazdığı iddiaları doğrulatmak adına kendisine telefonla ulaşmaya çalıştığımız Lütfü Türkkan, MHP'li yetkiller aracılığıyla ilettiği mesajında; "Twitter hesabı bana aittir, yazdıklarım gayet açık, konuyla ilgili gerekli açıklamalar oldukça yine Twitter'da iletmeye devam edeceğim" dedi.

Alıntı : http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=190636
doğrumu acaba?
dun mynetdede bu haber vardı twıterde ıddıada bulunmus spor yorumcusunun bırısımıydı neydı yalan haber
(07-30-2011 10:32 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]doğrumu acaba?

Umarım yanlıştır Sad
umarız yanlıştır ilkem Sad
yalan.
Böyle bir saçmalık olamaz bahsi gecen adamın soruşturmayla uzaktan yakından ilgisi yok soruşturmanın tamamı gizlilikle sürdürülüyor o adamında milletvekilide olsa bizden fazla birşey bilemez bilirsede bu soruşturmanın temiz olması beklenemez
Bende bir fenerbahçe taraftarıyım ama küme düşeceğimizi pek sanmıyorum ama bu takım 5 sene daha düzelmez şimdi bir haber duydum Luganoyu da Juventus ' a satmışız Ss.gif
(07-30-2011 11:45 AM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Bende bir fenerbahçe taraftarıyım ama küme düşeceğimizi pek sanmıyorum ama bu takım 5 sene daha düzelmez şimdi bir haber duydum Luganoyu da Juventus ' a satmışız Ss.gif

Hadi ya Ss.gif
Referans Adresler