Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Modem.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben de bi modem var bozuk yaptıracam ama eğer kablolu ve kablosuz çalıştırıyorsa, WR'de lag ve internette yavaşlık yapmıyacaksa işin kısası işimi görecek bir modem mi bilmiyorum, nereden bakıldığınıda bilmiyorum o yüzden sizlere soruyorum bi' yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Modem : Exper TTNET ADSL yazıyor üzerinde

Modem Resmi :

[Resim: thumb_Foto__raf068.jpg]

[Resim: thumb_Foto__raf069.jpg]
Bence masraf etme bütçe bulabilirsen airties tavsiyeederim resimdeki modem biraz çabuk ısınıyor çünkü sürekli reset atmak zorunda kalırsın.
(07-29-2011 10:05 PM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bence masraf etme bütçe bulabilirsen airties tavsiyeederim resimdeki modem biraz çabuk ısınıyor çünkü sürekli reset atmak zorunda kalırsın.

Anladım halamınoğlu almış bozulmuş bana verdi çok para verdim buna al yaptır kullan diye iyi bi şeyse kullanayım diyorum o yüzden.
Ttnet'in modemlerinde 2 kişi girsen ping hemen 110 (8 MPHS İÇİN) adam akıllı al bir tane derim. Smile
2 kişi girmiyorum tek kullanıyoruz tek kişiyi idare etmez mi güzel değil mi bu modem?
Airties al bence de.
Ama İnca marka da gayet güzeldir.Ben kullanıyorum.
(07-29-2011 10:33 PM)araldilek3 Yazılan: [ -> ]Airties al bence de.
Ama İnca marka da gayet güzeldir..

Arkadaşlar modem alacağım demedim konuyu bi okuyun isterseniz ?
bu modem benim modemin aynısı 2 kişi kullanıyoruz lagda olmuyor
pek sorun çıkarmadı ama sen bilirsin
(07-29-2011 11:42 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]bu modem benim modemin aynısı 2 kişi kullanıyoruz lagda olmuyor
pek sorun çıkarmadı ama sen bilirsin

memnunmusun gidişatından ?
Referans Adresler