Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock açılmıyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: adszxjj.png]

abiler oyuna yeni kayıt oldum indirdim yükledi ama game start gelmiyor bi yardım Ss.gifSs.gif

silip tekrar yüklesem olurmu ?
virüs programını kapattın mı ve güvenlik duvarını . ben comodo ve avastta denedim . bu virüs programlarını kapatsanız bile özellikle comodo izin vermiyor warrocka . avast belli bir süreden sonra . sonra virüs programlarını komple kaldırdım pc den şuan tıkır tıkır giriyo tabi pc güvensiz o ayrı denemek içindi
(07-29-2011 07:24 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]virüs programını kapattın mı ve güvenlik duvarını . ben comodo ve avastta denedim . bu virüs programlarını kapatsanız bile özellikle comodo izin vermiyor warrocka . avast belli bir süreden sonra . sonra virüs programlarını komple kaldırdım pc den şuan tıkır tıkır giriyo tabi pc güvensiz o ayrı denemek içindi

eyw abi saol deniycemde nasıl kaldırılıyoki Big Grin
Konu başlığı değiştirildi,ss düzeltildi.

Virüs programını devre dışı bırak.
denetim masası program ekle kaldırdan . ama senin virüs programın ne kullanan varsa silmeden de yardımcı olunabilir
tmm abiler saolun bakıcam biraz
Kardeş War Rock ' a yeni kayıt olduysan bırak hiç başlama aç cs Online takıl en azından orda hack yok totos.gif
Virüs programı sil modem,pc reset at.
Referans Adresler