Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgilendirme hakkımda tarzı konular hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-22-2011 12:18 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bilgilendirme amaçlı olduğunu iddaa ettiğiniz; forum nickinizin değişmesi, oyun nickinizin değişmesi, clanınızın değişmesi gibi sadece sizi ilgilendiren vede %99'dan büyük bir kesimi ilgilendirmeyen bu konuları lütfen açmayınız. Bu bilgilerden değişiklik varsa profil bilgilerinizi güncelleyiniz. Bu tip konuları her yakaladığımda çöpe atıyorum.

Bu konuya dikkat edin konuları çöpe atmaya devam edıyoruz lutfen bizlere yani forum takımına konum nıye sılındı ben ne yaptım dıye mesaj atmanıza gerek yok.
Katılıyorum.
silinmeyip kilitlense daha iyi olur bence
İllaki bilgilendirmek istiyorsunuz imzanıza yazarsınız büyük puntolarla.
"X isimli charı aldım, X isimli charımı sattım, X isimli takas ettim" gibisine konularıda çöpe alıyoruz, lütfen bunlar içinde forum takımına "neden" diyerek sormayalım.
En mantıklısı silin gitsin . Çoğumuzu ilgilendirmiyor . Yoksa olacakları düşünsenize "Hakkımda TDF'ye girdim" - "Hakkımda TDF de clan maçı oynadık can abi bana popo dedi" - "Hakkımda TDF'den çıkmış gibi yaptım" - "Hakkımda TDF den çıktım" -"Hakkımda Haklarımı bilmiyorum" -"Hakkımda iyice saçmaladım" Big Grin Big Grin
(07-29-2011 12:15 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]En mantıklısı silin gitsin . Çoğumuzu ilgilendirmiyor . Yoksa olacakları düşünsenize "Hakkımda TDF'ye girdim" - "Hakkımda TDF de clan maçı oynadık can abi bana popo dedi" - "Hakkımda TDF'den çıkmış gibi yaptım" - "Hakkımda TDF den çıktım" -"Hakkımda Haklarımı bilmiyorum" -"Hakkımda iyice saçmaladım" Big Grin Big Grin

örneğin bu adamın mesajını silmekle beraber bu konuyu açanlara banlayabilirsiniz mesela bu adam saçmaladıkça saçmalıyor Big Grin
(07-29-2011 12:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(07-29-2011 12:15 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]En mantıklısı silin gitsin . Çoğumuzu ilgilendirmiyor . Yoksa olacakları düşünsenize "Hakkımda TDF'ye girdim" - "Hakkımda TDF de clan maçı oynadık can abi bana popo dedi" - "Hakkımda TDF'den çıkmış gibi yaptım" - "Hakkımda TDF den çıktım" -"Hakkımda Haklarımı bilmiyorum" -"Hakkımda iyice saçmaladım" Big Grin Big Grin

örneğin bu adamın mesajını silmekle beraber bu konuyu açanlara banlayabilirsiniz mesela bu adam saçmaladıkça saçmalıyor Big Grin

haha Big Grin Big Grin
(07-29-2011 12:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]

+1Big Grin

Annem bana popo dedii Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler