beyler pc ye w7 formatı attım en son ki işlemden önce baştan açılcak pc dedi kapattı baştan açıor üstte beyaz bir çizgi habire yanıp sönüyor pc açılmıyor napıcam ben daha yeni 350 lira ödedim valla yandım lütfen yardım edin

yardım edene 23 lvl char
öncelikle sakin ol panik yapma... en son işlemden önki dediğin hangi işlem oluyor ekran fotosunu koyarmısın
350liramı ödedin ? ne yaptın sen

tamam sakin ol birşey olmaz cdciden xp format cdsi al format at düzelsin adama deki abi ben keysiz serialsız istiyorum de sana onu çeksin varsa formatsız çözüm bilen yazsın
Sakin ol diyemiycem çünkü olamazsın

350 lira .. naptın sen ya çok vermişsin hem senin w7 ile ne işin var lem

Sakin ol diyemiycem çünkü olamazsın

350 lira .. naptın sen ya çok vermişsin hem senin w7 ile ne işin var lem

350 tl ye ne yaptırdın sen ?
Adam zengindir alır.Herkesin maddi durumu kendisini ilgilendirir.Siz o kadar para veremiyorsunuz diye gülücük yapmayın.Bence bu kıskançlık ile küçük düşürmeye çalışma arasında bir hareket.Kırıcı olmayın. Senin konuna gelince arkadaşım.Ramleri kontrol et,çıkarıp tak düzelebilir.
(07-28-2011 08:11 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]Adam zengindir alır.Herkesin maddi durumu kendisini ilgilendirir.Siz o kadar para veremiyorsunuz diye gülücük yapmayın.Bence bu kıskançlık ile küçük düşürmeye çalışma arasında bir hareket.Kırıcı olmayın. Senin konuna gelince arkadaşım.Ramleri kontrol et,çıkarıp tak düzelebilir.
Safmısın sen 300 küsür liraya formatmı olur Bizim sorumuz değişen parça vs varmı sorunu çözmek için soruyoruz.
xp format cd si al xp ile formatla sonra tekrar w7 dene ama dikkatli ol okuya okuya ilerle.
format mı olur o fiyata manyak mısınz

tamirden geldi pc