07-28-2011, 05:39 PM
Eveeet beyler sabahtan beri katılım fazla olmasada heykelleri inceledik baktık ettik falan filan (yalana gel
)... Sonuç olarak dereceye giren ilk 3 ü açıklıyorum ve ödüllerini yolluyorum...
1) Sünger Bob heykeli ile 1. liği ve +25 rep i alan arkadaşımız gokhaan2 yi tebrik ediyorum
Heykele ulaşmak için tıklayın...
2) Eric Cartman heykeli ile 2. liği hak eden arkadaşımız yasazeki (Can) ama daha öncede benden +25 rep aldığı için onun ödülü (+20) muhteşem Guiza heykelini yapan xRisingTurkx (Berkay) e gidiyor... (Şansına küs Can nihahahahah
) Heykele ulaşmak için tıklayın...
3) Ve 3. lük ödülümüz olan +15 rep Lucky Luck (Berkay) a gidiyor... Heykele ulaşmak için tıklayın...
Ve yarışmaya katılan herkesin +5 rep ödülünüde unutmuyorum
)... Sonuç olarak dereceye giren ilk 3 ü açıklıyorum ve ödüllerini yolluyorum...1) Sünger Bob heykeli ile 1. liği ve +25 rep i alan arkadaşımız gokhaan2 yi tebrik ediyorum
Heykele ulaşmak için tıklayın...2) Eric Cartman heykeli ile 2. liği hak eden arkadaşımız yasazeki (Can) ama daha öncede benden +25 rep aldığı için onun ödülü (+20) muhteşem Guiza heykelini yapan xRisingTurkx (Berkay) e gidiyor... (Şansına küs Can nihahahahah

) Heykele ulaşmak için tıklayın...3) Ve 3. lük ödülümüz olan +15 rep Lucky Luck (Berkay) a gidiyor... Heykele ulaşmak için tıklayın...
Ve yarışmaya katılan herkesin +5 rep ödülünüde unutmuyorum