Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: +25 Rep Yarışmasının Sonuçları...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Eveeet beyler sabahtan beri katılım fazla olmasada heykelleri inceledik baktık ettik falan filan (yalana gel Big Grin)... Sonuç olarak dereceye giren ilk 3 ü açıklıyorum ve ödüllerini yolluyorum...

1) Sünger Bob heykeli ile 1. liği ve +25 rep i alan arkadaşımız gokhaan2 yi tebrik ediyorum okeyyy Heykele ulaşmak için tıklayın...

2) Eric Cartman heykeli ile 2. liği hak eden arkadaşımız yasazeki (Can) ama daha öncede benden +25 rep aldığı için onun ödülü (+20) muhteşem Guiza heykelini yapan xRisingTurkx (Berkay) e gidiyor... (Şansına küs Can nihahahahah Big GrinBig Grin) Heykele ulaşmak için tıklayın...

3) Ve 3. lük ödülümüz olan +15 rep Lucky Luck (Berkay) a gidiyor... Heykele ulaşmak için tıklayın...

Ve yarışmaya katılan herkesin +5 rep ödülünüde unutmuyorum Tongue
Güiza seni seviyorum Big Grin Big Grin
Gökhan Reis fena yapmış Big Grin
Sünger Bob sağlam.Hayırlı olsun kazanan arkadaşlara.
eric cartmanın ss nerde .s tebrikler herkese Smile
(07-28-2011 05:56 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]eric cartmanın ss nerde .s tebrikler herkese Smile

Ödül kazananları koydum. Normalde Can 2. ama önceden +25 aldığı için ödülü 3. ye 3. nün ödülüde 4. ye verildi =)
olsun ssyi koysaydın bari Big Grin
hele su kazananlar pm atsın da replerını verelımBig Grin
(07-28-2011 06:42 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]hele su kazananlar pm atsın da replerını verelımBig Grin

İBrahim abeyyy Big Grin Eserimin adı "benimsin" Big Grin
verdım repını
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler