Herkese önerilir.Format atıldı ve Win7'e geçtim.İnternetimiz'le alakalı bir sorun var.O da bu akşam inşallah çözülecek.Pc'nin gelmesi ve oyunun yüklenmesi felan filan derken bu akşam oyuna giremeyeceğim.Kısmet olursa yarın aranızdayım.
(07-28-2011 05:23 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Güzel mi bende geçicem 
Önerilir yazıyo körmüsün ?

şaka bi yana muhteşem bişey

şahsen xpye uyumlu bir anakartın windows7ye yüklenmesini doğru bulmuyorum daha fazla ram yer anakart win7ye uyumlu olmadığı için sorunlar çıkarır vs bu senede ben bilgisayar alıcam 2.5binlik bir bilgisayar olucak o zaman win7 kurarım işte

(07-28-2011 05:26 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]şahsen xpye uyumlu bir anakartın windows7ye yüklenmesini doğru bulmuyorum daha fazla ram yer anakart win7ye uyumlu olmadığı için sorunlar çıkarır vs bu senede ben bilgisayar alıcam 2.5binlik bir bilgisayar olucak o zaman win7 kurarım işte 
Gerçekten sorun çıkarmı ya ?

Yarın ben de bilgisayar alıyorum

(07-28-2011 05:27 PM)liquiDate Yazılan: [ -> ] (07-28-2011 05:26 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]şahsen xpye uyumlu bir anakartın windows7ye yüklenmesini doğru bulmuyorum daha fazla ram yer anakart win7ye uyumlu olmadığı için sorunlar çıkarır vs bu senede ben bilgisayar alıcam 2.5binlik bir bilgisayar olucak o zaman win7 kurarım işte 
Gerçekten sorun çıkarmı ya ? 
Bilgisayarın eskiyse sorun çıkarır(XP Uyumlu olduğu için).Yok ben ilk aldığımda windows7 idi sonra xp yaptık şimdi yine windows7 diyorsan sorun olmaz.
Windows7 hangisine geçtin?Pro ya geçmişsindir inşallah