Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tercihlerden anlayan.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet Arkadaşlar Aranızda Bu konu hakkında bılgısı olan bızımle paylasırsa cok guzel olur Smile

Sahşen ben 2 yıllık Tercih yapıcam Sistemi ve puanlamayı Bıraz olsun anlatabılıcek bırı varsa bızı yanlış Yapmaktan onlemıs olur

Bılgısı olanın kısa bır anlatım ve acıklama Dahilinde konu acmasını ıstıyorum
Smile
dershaneye veya okula gıt derım sahsen ben dershaneye gıdıp yapacam cok karısık 4 senelıkler sıralamaya göre yapılıyormus 2 senelıklr puana göre
Dershaneye gidiyorsan bu işi en iyi bilenler dershane hocaları tercihlerini onlarla yap , gitmiyorsan yine de bu işten iyi anlayan biriyle yap tercihlerini sonra yanlış tercih kurbanı olma.
dersahne hocaları veya rehberlikçileri tavsiye etmem ablam yanlış tercihten dolayı 1senesi boşuna gitti daha yüksek bir yere giderken adam 30puan düşük bir yeri yazmış sbsdede arkadaşımı yanlış yönlendirdi 2.yerleştirmede doğru yere geldi en iyisi okul hocaları ve müdüryardımcıları onlar daha iyi bilgilendiriliyor Smile
Bence okuldaki rehberlik hocana git(varsa)yoksa eski ahbapları araya sok Big Grin
Meslek lisesiysen kendi bölümlerine sınavsız geçebiliyorsun alan dışı tercih yapacaksan 3 A veya 3 B klavuzundan tercih yapacaksın
meslek lısesı ıse duz tercıh yaparsın ben ygs 3 -4 -5-6 dan gırıyom pugannıa gore bölumler war onlardan yazcan enfazla 30 tane tercıh yapabılıyorsun
Referans Adresler