Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ar-Ge Bölümü,Harita ve Yeni Fikirler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

Değerli WarrockTR üyeleri , bu bölümün açılış amacı adından da anlaşılacağı gibi araştırma ve geliştirmedir.Neyi araştıracağız neyi geliştireceğiz ? diye soruyorsunuzdur.Oyuna eklenmesini istediğiniz,şöyle güzel olur,böyle kötü olur,şu silah şöyle,bu silah böyle,şu haritadaki buglar vs.. vs..

Şöyle söleyeyim ; Bizim yaptığımız bir haritayı iyi tanıtabilirsek ve çoğunluk desteği alabilirsek o harita warrock'a gelir.Sadece harita değil , önerilerimizi silah ve modlar içinde yapacağız.

Bizim kabaca yaptığımız bir haritayı K2 en fazla 1 ayda ortaya koyabilecek kapasiteye sahip.Bunun en basit örneği yeni gelen harita kharif.3 yıl önce kimin aklında zombi modu vardı ? Yada şanslı atış ? Warrock'da bile birçok oyuncunun yaptığı afişler,haritalar şu an oynanmakta.

Arkadaşlar olmaz olmaz demeyin.Bakın bir Counter Strike grubu toplandı.Steam'ı türkçeye çevirmek için uğraştı.İşi bırakmadılar ve şu an Steam Türkçe + CS-CSS-L4D-L4D2 Türkçe.(benim bilmediğim başka oyunlarda olabilir)ve orjinal Tükçe hemde bildiğin Killzone 3 gibi tükçe.Aynı şeyi şimdi Battlefield için yapmaya çalışıyorlar.EA ile yazışmalar vs vs.

Bu bölüme kendinizden fikirleri,haritaları,modları,silahları koymanızı istiyoruz.Nasıl olursa olsun , ister 3D ister sadece resim.Ben bu olaya şurda destek veririm.Ben video sunumunuzu hazırlarım.Ben Photoshop desteğimi koyarım.Ben 3D bilgimi koyarım diyorsanız buyurun.

Son olarak başlamak bitirmenin yarısıdır diyorum ve saygılarımı sunuyorum.
Keşke 3d ve video hakkında bilgim olsa fikirlerden başka hiç birşey yok Smile
1-)Silahlara eklenti yapılabilir biraz wolfteam tarzı olacak ama olsun mesela eklenti olarak silah altlarına bomba atar eklenebilir.

2-) İtem shopta ki silahlar arttırılmalı ve en önemlisi silah fiyatları (Dinar Bazında) Düşürülmeli. Premium aldığımızda istediğimiz çoğu silahı alamıyoruz.

3-) Topgun eşyaları genişletilmeli. Sonuçta G1 veriyoruz onu almak için helikopterlere de topgun yapılmalı.

4-) Daha aktif bir GM lazım. Oyunda en azıdan ismini gösterecek ki hack vb.kişilrt çekinsin.

5-) Oyun animasyonları geliştirilmeli Örn. Heli koptere bindiğinizde V2 görüntü modunda her şey sabit mesela helikopter kolunu oynatsın karakter daha gerçekçi olur Smile .

6-) Kişinin level'ine göre karakterine oyun içi rütbe eklenmeli . Yani biri sağ kolunuzda veya omzunuzda rütbeniz görülmeli bu çok güzel olur.

7-) 1 event yapıp onlarca insanı kızdıracağına her gün 5 i aşkın event olsun daha çok hediye verilsin bu sayede insanlar "Evet Event var ama ben giremiyorm" Düşüncesi daha belirgin olur şifrenin önceden verildiğini düşünmezler.

8-) Artık şu clan sistemi BETA'dan çıkmalı ondan sonra gelicek denilen yenilikler bile gerçekleşti ancak hala Clan Sistemi BETA'da. Aynı zamandan WarRock'un bize verdiği clan amblemlerini istemiyoruz. Clan amblemleri bize bırakılmalı.

Şimdilik bunlar aklıma geldikçe eklerim beyfendi
aklımıza gelen fikirleri konu açıp duyurmaya çalışırız Wink
yapabilirsek iyi fikir victory.gif
güzel fikir Smile
programlardan anlasaydım seve seve yapardım
F tuşlarında çıkan hareketlere nah eklensin mesela güzel olabilir.
Örn: http://www.nolur.com
F Tuşlarına ölene kadar sadece 1 kere basabiliyoruz onu düzeltsinler
Karakterimizin tipini kendimiz seçelim
Uçak ve helikopter kokpitleri biraz daha gerçekçi ve HD olsun
Oyun grafikleri yenilensin (Bunda k2den bişey beklemiyorum olsa olsa bikaç efekt Big Grin )
Oyuna kalıcı olarak yeni modlar eklenmeli...Mesela eğitim modu olabilir yeni başlayan acemilere...
Daha aktif bir admin tabiki iyi olur. (Şimdiki admin pmlere bile bakmıyor oyuna girip event yapıyor anca Angry )
Yeni heli uçak ve bg map leri istiyoruz...(Cobra, F14 vs. gibi )

Şimdilik aklımda bu kadar var victory.gif
(07-28-2011 04:08 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]1-)Silahlara eklenti yapılabilir biraz wolfteam tarzı olacak ama olsun mesela eklenti olarak silah altlarına bomba atar eklenebilir.

2-) İtem shopta ki silahlar arttırılmalı ve en önemlisi silah fiyatları (Dinar Bazında) Düşürülmeli. Premium aldığımızda istediğimiz çoğu silahı alamıyoruz.

3-) Topgun eşyaları genişletilmeli. Sonuçta G1 veriyoruz onu almak için helikopterlere de topgun yapılmalı.

4-) Daha aktif bir GM lazım. Oyunda en azıdan ismini gösterecek ki hack vb.kişilrt çekinsin.

5-) Oyun animasyonları geliştirilmeli Örn. Heli koptere bindiğinizde V2 görüntü modunda her şey sabit mesela helikopter kolunu oynatsın karakter daha gerçekçi olur Smile .

6-) Kişinin level'ine göre karakterine oyun içi rütbe eklenmeli . Yani biri sağ kolunuzda veya omzunuzda rütbeniz görülmeli bu çok güzel olur.

7-) 1 event yapıp onlarca insanı kızdıracağına her gün 5 i aşkın event olsun daha çok hediye verilsin bu sayede insanlar "Evet Event var ama ben giremiyorm" Düşüncesi daha belirgin olur şifrenin önceden verildiğini düşünmezler.

Şimdilik bunlar aklıma geldikçe eklerim beyfendi

Helal be Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler