(07-27-2011 11:19 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]Sponsorumuz olan xgametr metin2 hack(bot) satıyor sizce bu etik bir davranışmıdır ? Kimseyi yargıladığım yok sadece meraktan soruyorum ?
Sen premiumunu yada g1ini nerden alıyorsun

XgameTR nin illegal programlar satıçağını düşünmüyorum.Bazı Rpg tarzı oyunlarda botlar legal.
bot olsun oyun parası olsun hiçbiri legal değil biz zamanında k2 yede söyledik koxp için sattırmayın satanlar bayileriniz bayiye ürün vermeyin bak satabiliyormu diye
onlar bize service sağlıyor yapamayız dediler oyun içi önlemlerle önüne geçmeye çalışıyoruz dediler ne kadar yaptıları ortada
(07-28-2011 12:04 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]bot olsun oyun parası olsun hiçbiri legal değil biz zamanında k2 yede söyledik koxp için sattırmayın satanlar bayileriniz bayiye ürün vermeyin bak satabiliyormu diye
onlar bize service sağlıyor yapamayız dediler oyun içi önlemlerle önüne geçmeye çalışıyoruz dediler ne kadar yaptıları ortada
Teşekkürler konu kilitlene bilir Kimseyi kötülemeye çalıştığım yok sadece merak ettim cevabı aldım teşekkür ederim.

(07-28-2011 12:07 AM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ] (07-28-2011 12:04 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]bot olsun oyun parası olsun hiçbiri legal değil biz zamanında k2 yede söyledik koxp için sattırmayın satanlar bayileriniz bayiye ürün vermeyin bak satabiliyormu diye
Teşekkürler konu kilitlene bilir Kimseyi kötülemeye çalıştığım yok sadece merak ettim cevabı aldım teşekkür ederim. 
açık söyliyim bot satma meraklısıda değiliz ama talep oyunculardan geliyor bot alırken diğer ürünleride alıyor biz kaldırmaya hazırız ama bizle bitmiyor bu iş