benim bildiğim oyunda kopyala yapıştır yok ama bazı videolarda adam şıp ismi yapıştırıyor oraya herhangi bir şekilde warrockta kopyala yapıştır yapma yolu var mı... ben yapınca kare geliyor
Yapmak imkansız yapan arkadaşlar ya farklı bir programla yada HACK kullanarak yapıyor olabilir ..
pm atarken " koyduktan sonra yön tuşlarından aşağı olana ( yukarının altındaki

) basarsan isim şıp diye cıkar
Sana birisi pm atarsa karşılık vermek için yukarı ok tuşuna bas adamın ismi direk çıkacaktır.
Ne yazık ki özellikle War Rock oyun Lobisinde flood şeklinde ibarelere rastlamaktayız.
Hangi konuda olursa olsun, flood programları vasıtasıyla güzel oyunumuzu sabote eden oyunculara karşı dikkatli olmalıyız.
Üzülerek görüyorum ki oyun lobisi amacı dışında kullanılmaktadır.
Oyun lobisinin amacı:
- Oyuncuların karşılıklı olarak bilgi paylaşımında bulunması
- Oyuncuların karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı sohbet etmesi
- Oyun yöneticileri ile oyuncuların karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı sohbet etmesi
- Ops maç talepleri ve kişisel oyun davetlerinin yapılması
Oyun lobisinin istismarı:
- Flood şeklinde mesajlarla hack programı yayımlayan sitelerin reklamı
- Flood şeklinde mesajlarla hack programı kullanımına yönelik teşvik reklamı
- Flood şeklinde mesajlarla insani değerlere küfür ve hakaret
- Flood şeklinde ops maç talebi mesajlarıyla lobiyi işgal etme
- Flood şeklinde mesajlarla flag-swap-dinar kasma faaliyetleri
- Kişisel tartışmalar ile küfür ve hakaret içeren mesajların yazılması
- Kargaşa üreterek oyuncuları oyundan soğutma faaliyetleri
- Bug yaparak oyun yöneticileri ve oyuncuların accountundan(char,nick) yazılıyormuş gibi mesajlar yazmak
- Oyuncular arasına şiddet ve nefret tohumları ekmek için inanç ve ırk konularında küfür ve hakaret içeren yıkıcı ve ayrılıkçı mesajlar yazmak
- Char(nick,account) satışı ve ortaklığı talepleriyle ilgili yanıltıcı mesajlar yazarak char hırsızlığı yapmak
Bu haliyle oyun lobisi, amacı dışında hizmet vermeye başlamıştır.Oyun lobisinde, Türkiye serverında lag oluşmasına neden olan flood programları kullanılmakta, oyuncular büyük bir kaos ortamı içine sürüklenmekte, hack programlarına kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir.
Amacı dışında kullanılan oyun lobisinde köklü değişikliklerin yapılması gerekmektedir.
Sevgi ve saygılarımla.
Cevaplar verilmiş
Konu KİLİT